s6_sot Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2006 Γεια σας και από εμένα!!! Το καλοκαίρι αγόρασα μια MSI 6600GT(την έκδοση με VIVO) από το e-shop. Μετά από λίγο καιρό παρουσίασε προβλήματα και την πήγα στο υποκατάστημα Βόλου. Η κάρτα της ήταν στην συσκευασία της ακριβώς όπως αγοράστηκε μαζί με όλα τα συνοδευτικά. Ο υπάλληλος δεν είπε τίποτα και την έστειλε πίσω για αλλαγή. Όταν πήγα να παραλάβω την νέα διαπίστωσα ότι στο κουτί υπήρχε μόνο η κάρτα και ένας αντάπτορας dvi!!! Ο υπάλληλος μου είπε πως έπρεπε να του πάω μόνο την κάρτα και μου διάβασε το σχετικό κείμενο στο site του e-shop, και έστειλε mail με τα στοιχεια την αποστολης για να δει τι μπορεί να γίνει... Μετά από 3 μήνες ακόμα περιμένω απάντηση!!! Ούτε το e-shop απάντησε στα μηνύματα που τους έστειλα!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Από τα συνοδευτικά περισσότερο χρειάζομαι τον μετατροπέα που έδινε τις εισοδους\εξοδους (ούτε tv-out δεν έχω!!!). Τι μου προτείνεται να κάνω? Υπάρχει περίπτωση να βρώ τέτοιο μετατροπέα στην αγορά??
Zakkorn Φεβρουάριος 21, 2006 #2 Φεβρουάριος 21, 2006 Γεια σας και από εμένα!!! Το καλοκαίρι αγόρασα μια MSI 6600GT(την έκδοση με VIVO) από το e-shop. Μετά από λίγο καιρό παρουσίασε προβλήματα και την πήγα στο υποκατάστημα Βόλου. Η κάρτα της ήταν στην συσκευασία της ακριβώς όπως αγοράστηκε μαζί με όλα τα συνοδευτικά. Ο υπάλληλος δεν είπε τίποτα και την έστειλε πίσω για αλλαγή. Όταν πήγα να παραλάβω την νέα διαπίστωσα ότι στο κουτί υπήρχε μόνο η κάρτα και ένας αντάπτορας dvi!!! Ο υπάλληλος μου είπε πως έπρεπε να του πάω μόνο την κάρτα και μου διάβασε το σχετικό κείμενο στο site του e-shop, και έστειλε mail με τα στοιχεια την αποστολης για να δει τι μπορεί να γίνει... Μετά από 3 μήνες ακόμα περιμένω απάντηση!!! Ούτε το e-shop απάντησε στα μηνύματα που τους έστειλα!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Από τα συνοδευτικά περισσότερο χρειάζομαι τον μετατροπέα που έδινε τις εισοδους\εξοδους (ούτε tv-out δεν έχω!!!). Τι μου προτείνεται να κάνω? Υπάρχει περίπτωση να βρώ τέτοιο μετατροπέα στην αγορά?? Δυστυχώς αυτό ισχυεί παντού όταν κάνεις rma κάρτες γραφικων (και μάλλον άλλα πραγματα επίσης). Θέλουν μόνο το "χαλασμένο" αντικείμενο και τίποτα από τα παρελκόμενα. Και αν τα στείλεις όλα το πιθανότερο είναι να μην λάβεις πισω τα υπόλοιπα.
ktm640 Φεβρουάριος 21, 2006 #3 Φεβρουάριος 21, 2006 Γνωμη μου ειναι να μην παρεις τιποτα. Να τους τρελανεις στα μειλ και στα τηλεφωνα. Αφου τα εχεις πληρωσει.
cakrit1442169096 Φεβρουάριος 21, 2006 #4 Φεβρουάριος 21, 2006 Γνωμη μου ειναι να μην παρεις τιποτα. Να τους τρελανεις στα μειλ και στα τηλεφωνα. Αφου τα εχεις πληρωσει. Μακάρι να βγάλει άκρη, αλλά το κατάστημα είναι πλήρως καλυμένο.. το λάθος είναι του χρήστη. Τώρα για τον adaptor που λες, αν κρίνω από τον δικό μου, είναι τρομακτικά δύσκολο να βρεις
nicksoti1442169068 Φεβρουάριος 21, 2006 #5 Φεβρουάριος 21, 2006 Άσχετο με το αν το κατάστημα έχει δίκιο η άδικο στη συγκεκριμένη περίπτωση, το ότι αναγράφονται κάποιοι όροι κάπου στην ιστιοσελίδα, δεν σημαίνει κάτι, αν αυτοί είναι καταχρηστικοί και εκτός νόμου.Όσο για τα παρελκόμενα, υποτίθεται το κατάστημα έπρεπε να τσεκάρει τι παραλαμβάνει ακριβώς. Τέσπα μην σπάζεσαι για έναν αντάπτορα, κάπου θα βρεις. Στείλε mail στην MSI, ή-και στον αντιπρόσωπο, πιστεύω κάποια στιγμή θα σου στείλουν.
Vadergr Φεβρουάριος 21, 2006 #6 Φεβρουάριος 21, 2006 Εκανε λαθος το καταστημα που δεν σε προειδοποιησε για το γεγονος οτι επρεπε να στειλεις μονο την καρτα.
s6_sot Φεβρουάριος 21, 2006 Author #7 Φεβρουάριος 21, 2006 Εκανε λαθος το καταστημα που δεν σε προειδοποιησε για το γεγονος οτι επρεπε να στειλεις μονο την καρτα.Το θέμα είναι ότι δεν το παραδέχονται!! Εγώ έχοντας συνηθίσει από τα "κανονικά" μαγαζιά παρέδωσα την κάρτα όπως την παρέλαβα και δεν μου είπαν απολύτως τίποτα!!!! Ποιος είναι ο αντιπρόπωπος της msi να στείλω και εκεί κανένα mail μπας και γίνει τίποτα?
cakrit1442169096 Φεβρουάριος 21, 2006 #8 Φεβρουάριος 21, 2006 Θεωρητικά η Oktabit. Το θέμα είναι οτι το e-shop κάνει δικές του εισαγωγές, οπώτε ο μόνος τρόπος να βγάλεις άκρη είναι ένα mail στα κεντρικά της msi
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.