Jump to content

Internet explorer & spyware..

Kid

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα από ένα νέο μέλος στο thelab..

Εχθές έκανα format στον υπολογιστή και εγκατέστησα τα XP.

Ε, σήμερα κάπου "τσίμπησα" ένα spyware.. Το συγκεκριμένο spyware μου αλλάζει την αρχική σελίδα του IE σε http://vipsearch.biz/searchpage.php και κάτω από την γραμμή διεύθυνσης μου εμφανίζει μια searchbar.

Έχω χρησιμοποιήσει ad aware, spywareblaster και Spybot - Search & Destroy και δεν έχω δει αποτέλεσμα.. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

Ευχαριστώ προκαταβολικά! :cool:

Για δοκιμασε να δεις εδω:start-->run--->regedit--->H_KEY_CURRENT USER--->Software-->Microsoft--->Windows--->Current version--->Run.Κοιτα τι τρεχει εκει και αν δεν ξερεις ποιο να βγαλεις,πες το να σε βοηθησουμε:) .Επισης κοιτα και start-->run--->regedit--->H_KEY_Local Machine--->Software-->Microsoft--->Windows--->Current version--->Run!!:)

Το πρώτο έχει:

Προεπιλογή REG_SZ (η τιμή δεν ορίσθηκε)

CTFMON.EXE REG_SZ C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe

Spyware Vanisher REG_SZ C:\DimitrisK\spyware\FreeScanner.exe-FastScan

Το δεύτερο έχει:

Προεπιλογή REG_SZ (η τιμή δεν ορίσθηκε)

ATIPTA REG_SZ C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe

Αυτά μου έχει.. Τι να κάνω?

επίσης να πω ότι αυτή η searchbar που εμφανίζεται στον IE εμφανίζεται και όταν ανοίγω έναν οποιονδήποτε φάκελο...:help:

Αρχική απάντηση από Giannakis

Στο add-remove programs του control panel κοιταξες μπάς και υπάρχει εκεί μέσα?

Μου φαίνεται ότι πρέπει να επιστρέψω το pc, είμαι τελείως ανίκανος.. :o :o :o :o :o

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!! :clap: :clap: :clap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.