Jump to content

ΑSROCK 939dual SATA2 SATA2 drivers

aGka8lz1442169129

Recommended Posts

ρε παιδια εχω την εν λογω μητρικη και εχω καταιβασει τους οδηγους για να εγκαταστησω τα windows πανω σε σατα2 δισκο και οταν εχω και καποιον ιντε δισκο τον βλεπει κανονικα , οταν ομως εχω τον σατα2 δεν τον βλεπει!να πω οτι περναω τους drivers μεσα απο την δισκετα και οτι ο Δισκος ειναι Maxtor 250Gb sata2 16MB cache

1)Βάλε από τον BIOS τον SATA2 controller ώς IDE.

Το Windows Setup θα δει τον δίσκο χωρίς driver.

2)Μόλις μπουν τα Windows, πέρνα τον SATA2 driver

3)Kάνε restart και στο BIOS όρισε τον SATA2 controller ώς SATA.

1)Βάλε από τον BIOS τον SATA2 controller ώς IDE.

Το Windows Setup θα δει τον δίσκο χωρίς driver.

2)Μόλις μπουν τα Windows, πέρνα τον SATA2 driver

3)Kάνε restart και στο BIOS όρισε τον SATA2 controller ώς SATA.

θα το δοκιμασω κατι αλλο τωρα στην επιλογη που λεει για normal η strong ποια επιλεγω?

εχμ αλαξα τον δισκο μου για να βαλω εναν σατα2 και τωρα μου λες να τον λειτουργω σαν σατα1? :p

Κάνε μια δοκιμή ντε! Έτσι και αλλιώς δεν έχει διαφορά (στην ταχύτητα τουλάχιστον). Εμένα έτσι δούλεψε πάντως...

παιδια εκανα τα παντα και στο σατα1 καναλι τον εβαλα τπτ!και το τζαμπερ εβαλα τπτ!οταν παταω πανω στον δισκο να εγκαταστησω τα παραθυρια πεταει και λεει ο δισκος δεν ειναι καταληλος για να εγκατασταθουν τα WINDOWS XP καμια ιδεα ρε παιδια?

• 4 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.