nikostheater Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2006 Γεια σας παιδια.Εδω και αρκετο καιρο εχω το εξης προβλημα με τον υπολογιστη:οταν βαζω cd στο drive κλεινει μονος του!Δεν το κανει παντα,το κανει random.Μηπως εχει κανεις ιδεα γιατι μπορει να το κανει αυτο;το συστημα μου ειναι:amd64 3000+1024mb ram (2*512)Gigabyte motherboardNForce 2 chipset
circi Φεβρουάριος 20, 2006 #2 Φεβρουάριος 20, 2006 χαχαχ.δεν παιζει αυτο...μηπως εχεις βραχυκυκλωσει τιποτα καλωδια απο το τροφοδοτικο μεσα?αλλαξε motherboard...αυτη θα φταιει κατα πασα πιθανοτητα...
Indiana Φεβρουάριος 20, 2006 #3 Φεβρουάριος 20, 2006 εγώ θα έλεγα να δανειστείς πρώτα από κάποιον ένα drive, να δοκιμάσεις να δεις πως συμπεριφέρεται...μετά θα μπορούσες να αλλάξεις καλώδιο.....(ελπίζω να εννοείς ότι έχεις nforce3 ή nforce4)
nikostheater Φεβρουάριος 20, 2006 Author #4 Φεβρουάριος 20, 2006 χμμμ..να αλλαξω μητρικη;δραστικη λυση..εχω 2 οδηγους και το κανει και με τους 2...
nikostheater Φεβρουάριος 20, 2006 Author #5 Φεβρουάριος 20, 2006 Να αναφερω οτι αυτο το κανει ανεξαρτητως λειτουργικου συστηματος..
KostasThLB Φεβρουάριος 20, 2006 #6 Φεβρουάριος 20, 2006 χμμμ..να αλλαξω μητρικη;δραστικη λυση..εχω 2 οδηγους και το κανει και με τους 2...Ε βέβαια, αυτό έλειπε να αλλάξεις ολόκληρη μητρική χωρίς πριν να αποκλείσεις όλα τα άλλα. Να πρότείνω κάποιες ιδέεςΓιά δοκίμασε μήπως είναι πρόβλημα τροφοδοτικού.Έχεις βάλει μήπως και καμιά κάρτα AGP στο ίδιο καλώδιο τροφοδοσίας;Έκανες πρόσφατα καμιά αναβάθμιση;Αποσύνδεσε πρώτα το ένα και μετά το άλλο drive να δεις τι παίζει.Δοκίμασε και κάποια νέα εγκατάσταση μήπως υπάρχει πρόβλημα με τo λειτουργικόΤσέκαρε μήπως έχεις εγκατεστημένο το StarForce http://www.glop.org/starforce/Και φυσικά δοκίμασε τα drives σε άλλο PC. (αν και νομίζω ότι είναι κάπως δύσκολο να είναι και τα δύο χαλασμένα)
nikostheater Φεβρουάριος 20, 2006 Author #7 Φεβρουάριος 20, 2006 Υποπτευομαι οτι ειναι προβλημα τροφοδοσιας,οποτε εκει θα στραφω για αρχη..Το προβλημα υφισταται και σε παραθυρα και σε πιγκουινο οποτε δεν ειναι θεμα λογισμικου.
Plitsss Φεβρουάριος 20, 2006 #8 Φεβρουάριος 20, 2006 πάντως πες τι παίζει όταν το βρείς γιατί ακούγεται ΄πολύ "σπάνιο"!
KostasThLB Φεβρουάριος 20, 2006 #9 Φεβρουάριος 20, 2006 Για να δεις αν είναι πρόβλημα τροφοδοσίας, βγάλε το ένα drive και κανά παραπανίσιο περιφερειακό και δοκίμασε να διαβάσεις κάποιο δισκάκι.
coolmind Φεβρουάριος 21, 2006 #10 Φεβρουάριος 21, 2006 Καλο θα ηταν να μας γραψεις και τα υπολοιπα εξαρτηματα που εχει ο υπολογιστης σου π.χ καρτα γραφικων,δισκους,τροφοδοτικο(watt,εταιρια κατασκευης).Παιχνιδια μπορεις να παιξεις?
nikostheater Φεβρουάριος 21, 2006 Author #11 Φεβρουάριος 21, 2006 ΟΙ δισκοι ειναι 2 seagate ο ενας pata και ο αλλος sata me silicon image controller.Η καρτα γραφικων ειναι ati radeon 9600XT.το τροφοδοτικο δεν ξερω...Παιχνιδια δεν παιζω.Εξαλλου σε Windows δεν μπαινω σχεδον καθολου..
coolmind Φεβρουάριος 21, 2006 #12 Φεβρουάριος 21, 2006 Αγορασε τοτε ενα τροφοδοτικο,οχι οτι βρεις μπροστα σου αλλα κατι ποιοτικο(enermax,fortron,tagan e.t.c)βαλτο επανω και δες τι κανει.Φυσικα οσο μεγαλητερο σε watt αντεχει η τσεπη σου τοσο το καλυτερο.
nikostheater Φεβρουάριος 21, 2006 Author #13 Φεβρουάριος 21, 2006 Ok,μαλλον προς τα εκει προσανατολιζομαι και εγω..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.