PcLover Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2006 Καλημερα σε ολους!!Προσπαθω να φτιαξω ενα μηχανημα για εναν φιλο μου αλλαδεν καταφερνω να φτιαξω κατι αξιολογο.Με 400 ευρω πρεπει να του βαλω motherboard, επεξεργαστη, καρτα ηχου, μνημηDVD-R, DVD-ROM, και καρτα γραφικων(αν δεν χρησιμοποιησει της motherboard).Οθονη και σκληρο εχει.Δεν μπορω να φτιαξω κατι καλο.. εναν απλο Pentium 4 να βαλω θελει 200 ευρω!Τα 400 ειναι μαζι με φπα..τελικη τιμη!Τι να κανω ? Να του βαλω κανα celeron ? Θελει να ασχολειτε με μουσικη και ιντερνετ ο φιλος μου. Και θελει να εχει και δυνατοτητα αναβαθμισεις αργοτερα.Αλλα φοβαμαι οτι δεν θα του βαλω καλα πραγματα και μετα θα φταιω κιολας...
Vadergr Φεβρουάριος 20, 2006 #3 Φεβρουάριος 20, 2006 προφανως δεν θελει να παιζει παιχνιδια.Βαλε μια μητρικη με την ΑΤΙ χ200 επανω και γλιτωσε και την vga.Μετα τα κλασσικα,οτι χωρεσει στην τιμη.
PcLover Φεβρουάριος 20, 2006 Author #4 Φεβρουάριος 20, 2006 Καρτα ηχου λες να χρησιμοποιησει την on-board ??Στειλε μου με pm το μαγαζι που τα ειδες...thanks!
PcLover Φεβρουάριος 20, 2006 Author #5 Φεβρουάριος 20, 2006 προφανως δεν θελει να παιζει παιχνιδια.Βαλε μια μητρικη με την ΑΤΙ χ200 επανω και γλιτωσε και την vga.Μετα τα κλασσικα,οτι χωρεσει στην τιμη.Οχι παιχνιδια δεν τον ενδιαφερουν... καλη σκεψη και αυτη!
Utrion Φεβρουάριος 20, 2006 #8 Φεβρουάριος 20, 2006 προσωπικα βεβαια δεν θα συνιστούσα onboard γιατί τα μονα παιχνίδια και εφαρμογές 3D ,που ίσως θελήσει κάποτε να χρησιμοποιήσει , θα είναι monkey island 2 άντε και με το ζόρι Total Annihilation κάτι που συνιστώ μια και είναι το καλύτερο RTS που έχει περάσει ποτε ευτυχώς βγαίνει ο ultimate commander από τον ίδιο το 2007 να δούμε και άσπρη μέρα
BUSM Φεβρουάριος 20, 2006 #9 Φεβρουάριος 20, 2006 Για να μην προβληματιζόμαστε περισσότερο δώσε άλλα 400 ευρώ στο φίλο σου για να φτιάξει ένα αξιόλογο σύστημα και να βγούμε και εμείς από το δίλημμα.
PcLover Φεβρουάριος 20, 2006 Author #10 Φεβρουάριος 20, 2006 Για να μην προβληματιζόμαστε περισσότερο δώσε άλλα 400 ευρώ στο φίλο σου για να φτιάξει ένα αξιόλογο σύστημα και να βγούμε και εμείς από το δίλημμα.Εσας κυριε BUSM ποιος σας μιλησε ??? Μπητε κανα msn γιατι ολο appear offline ειστε και στελνετε e-mail αντι να στειλετε κανα sms!! xixixix
regent1442169115 Φεβρουάριος 21, 2006 #11 Φεβρουάριος 21, 2006 Εγώ θα πρότεινα να αφήσει την κάρτα ήχου ο φίλος σου (εκτός και αν την ψάχνει πολύ με τη μουσική, αλλά και πάλι...) και να βάλει ένα δεύτερο dimmακι RAM να δώσει λίγη ώθηση με το dual channel στον 3200+. Just a thought...
PcLover Φεβρουάριος 22, 2006 Author #12 Φεβρουάριος 22, 2006 Εγώ θα πρότεινα να αφήσει την κάρτα ήχου ο φίλος σου (εκτός και αν την ψάχνει πολύ με τη μουσική, αλλά και πάλι...) και να βάλει ένα δεύτερο dimmακι RAM να δώσει λίγη ώθηση με το dual channel στον 3200+. Just a thought... Θα βαλει αργοτερα αλλη μια μνημουλα... ασχολειται με μουσικη dj και τετοια κολπα και θα την χρειαστει..βεβαια αν το καλοσκεφτουμε και τα dj mix programs εχουν απαιτησεις...οποτε μια 2η μνημουλα θα ηταν απαραιτητη!
regent1442169115 Φεβρουάριος 22, 2006 #13 Φεβρουάριος 22, 2006 βεβαια αν το καλοσκεφτουμε και τα dj mix programs εχουν απαιτησεις...οποτε μια 2η μνημουλα θα ηταν απαραιτητη! Αυτό ακριβώς εννοουσα με το "αλλά και πάλι..."
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.