Jump to content

Pc με 400 € !!

PcLover

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα σε ολους!!

Προσπαθω να φτιαξω ενα μηχανημα για εναν φιλο μου αλλα

δεν καταφερνω να φτιαξω κατι αξιολογο.

Με 400 ευρω πρεπει να του βαλω motherboard, επεξεργαστη, καρτα ηχου, μνημη

DVD-R, DVD-ROM, και καρτα γραφικων(αν δεν χρησιμοποιησει της motherboard).

Οθονη και σκληρο εχει.

Δεν μπορω να φτιαξω κατι καλο.. εναν απλο Pentium 4 να βαλω θελει 200 ευρω!

Τα 400 ειναι μαζι με φπα..τελικη τιμη!

Τι να κανω ? Να του βαλω κανα celeron ? Θελει να ασχολειτε με μουσικη και ιντερνετ ο φιλος μου. Και θελει να εχει και δυνατοτητα αναβαθμισεις αργοτερα.Αλλα φοβαμαι οτι δεν θα του βαλω καλα πραγματα και μετα θα φταιω κιολας...

προφανως δεν θελει να παιζει παιχνιδια.

Βαλε μια μητρικη με την ΑΤΙ χ200 επανω και γλιτωσε και την vga.Μετα τα κλασσικα,οτι χωρεσει στην τιμη.

προφανως δεν θελει να παιζει παιχνιδια.

Βαλε μια μητρικη με την ΑΤΙ χ200 επανω και γλιτωσε και την vga.Μετα τα κλασσικα,οτι χωρεσει στην τιμη.

Οχι παιχνιδια δεν τον ενδιαφερουν... καλη σκεψη και αυτη!

προσωπικα βεβαια δεν θα συνιστούσα onboard γιατί τα μονα παιχνίδια και εφαρμογές 3D ,που ίσως θελήσει κάποτε να χρησιμοποιήσει , θα είναι monkey island 2 άντε και με το ζόρι Total Annihilation κάτι που συνιστώ μια και είναι το καλύτερο RTS που έχει περάσει ποτε ευτυχώς βγαίνει ο ultimate commander από τον ίδιο το 2007 να δούμε και άσπρη μέρα:)

Για να μην προβληματιζόμαστε περισσότερο δώσε άλλα 400 ευρώ στο φίλο σου για να φτιάξει ένα αξιόλογο σύστημα και να βγούμε και εμείς από το δίλημμα.

Για να μην προβληματιζόμαστε περισσότερο δώσε άλλα 400 ευρώ στο φίλο σου για να φτιάξει ένα αξιόλογο σύστημα και να βγούμε και εμείς από το δίλημμα.

Εσας κυριε BUSM ποιος σας μιλησε ??? Μπητε κανα msn γιατι ολο appear offline ειστε και στελνετε e-mail αντι να στειλετε κανα sms!! xixixix

Εγώ θα πρότεινα να αφήσει την κάρτα ήχου ο φίλος σου (εκτός και αν την ψάχνει πολύ με τη μουσική, αλλά και πάλι...) και να βάλει ένα δεύτερο dimmακι RAM να δώσει λίγη ώθηση με το dual channel στον 3200+. Just a thought...

Εγώ θα πρότεινα να αφήσει την κάρτα ήχου ο φίλος σου (εκτός και αν την ψάχνει πολύ με τη μουσική, αλλά και πάλι...) και να βάλει ένα δεύτερο dimmακι RAM να δώσει λίγη ώθηση με το dual channel στον 3200+. Just a thought...

Θα βαλει αργοτερα αλλη μια μνημουλα... ασχολειται με μουσικη dj και τετοια κολπα και θα την χρειαστει..βεβαια αν το καλοσκεφτουμε και τα dj mix programs εχουν απαιτησεις...οποτε μια 2η μνημουλα θα ηταν απαραιτητη! :)

βεβαια αν το καλοσκεφτουμε και τα dj mix programs εχουν απαιτησεις...οποτε μια 2η μνημουλα θα ηταν απαραιτητη! :)

Αυτό ακριβώς εννοουσα με το "αλλά και πάλι..."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.