Jump to content

HDD corrupted πως παίρνω τα αρχεία?

Pieros

Recommended Posts

Μπορείς να μου πεις τα βήματα?

Φορτωνοντας το προγραμμα θα σου βγαλει την 1η οθονη

19xj1.th.png

οπου και πατας next να σκαναρει το συστημα για να βρει τους δισκους που υπαρχουν.

Επιλεγεις το δισκο που θες να γινει το recovery

23ig.th.png

Tελος με ενα πατημα στο next αρχιζει το ψαξιμο

38kz.th.png

Οταν τελειωσει θα σου βγαλει μια λιστα με αρχεια που βρηκε απο τα οποια επιλεγεις ποια θα ανακτηθουν.Οσα ανακτηθουν πανε στο directory που ειναι εγκατεστημενο το προγραμμα εκτος και ορισεις καποιο αλλο εσυ στην αρχη.Υποψιν οτι οι ονομασιες των φακελων που θα βρεθουν δεν ειναι απαραιτητο να ειναι οι ιδιες με αυτες που ειχαν οταν ο δισκος ηταν σε πληρη λειτουργια οποτε θελουν λιγο ψαξιμο μιας και θα βρει και παλιοτερα αρχεια.Αν σου κολλαει δοκιμασε να απενεργοποιησεις το smart απο το bios.

gfa3 το προγραμμα δυστηχως κολλάει μόνο η v 3.02 είναι μια χαρά αλλά δεν ..........

post-8-1442174320,3695_thumb.gif

Αυτη την στιγμή τρέχω το File Scavenger γιατί έχω ακριβώς το ιδιο πρόβλημα (τι διαολο επιδημία ειναι!!)

To getdatabank to ετρεξα βρηκε τα δεδομένα αλλά δυστυχώς εχω την trial εκδοση και δεν μαφηνει να τα σώσω αλλου.

Δοκίμασα και το recover my files αλλά ειδα οτι μου εκανε recovery τα αρχεια με την μορφη RECOVERED_MP3_1 κ.ο.κ και το σταμάτησα...

Επειδη την έχω πάθει και άλλη φορα το file scavenger ειναι μονοδρομος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.