Stelaras Φεβρουάριος 23, 2006 Author #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 @stelaraΕιχα πει και τον gpulio να στειλω ενα για να κανετε review, οποτε το τερπον μετα του ωφελιμου Να τελειωσω κανα δυο που εχω και το επομενο θα παει σε εσας. Ενταξει . Ενδιαμεσα θα τελειωσω και το δικο μου που εχω με το evaporator του Μιχαλη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 23, 2006 #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Δηλαδη να στειλω το καλο το πραμα? Αυτο που ρυθμιζεις εσυ την θερμοκρασια για την αποφυγη coldbug? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 23, 2006 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Δηλαδη να στειλω το καλο το πραμα? Αυτο που ρυθμιζεις εσυ την θερμοκρασια για την αποφυγη coldbug?Δεν εχουμε coldbug λεμε... 0530TPMW... :042: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Φεβρουάριος 23, 2006 Author #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Δηλαδη να στειλω το καλο το πραμα? Αυτο που ρυθμιζεις εσυ την θερμοκρασια για την αποφυγη coldbug? Δεν καταλαβα τι εννοεις για το coldbug . Τι ρυθμιση ? Μεχρι στιγμης δε βρηκα coldbug στους -40C . Αν την πατησω στους -50C , τι να σου πω ...:115::105: Ας τα πουμε και μεσω PM για να κανονισουμε ημερομηνια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.