Jump to content

Μπανανοtesting με τον Opteron 175

Stelaras

Recommended Posts

Δες εδώ τι γίνεται:

11 multi

DDR400 = 11 ότι και ο 10άρης multi με DDR366(9/10)

DDR333 = 14 => αν έχεις π.χ.11x300 => 3300/14= 235,7 MHz στις μνήμες

DDR266 = 17

10 multi

DDR400 = 10

DDR366 = 11 => 10x275 => 2750/11 => 250 MHz

DDR333 = 12 => 10x300 HTT =>3000/12=> 250 στις μνήμες

9 multi

DDR400 = 9

DDR333 = 11 => 9x300 => 2700/11=>246 στις μνήμες

DDR266 = 14

Εκανα δοκιμη με 10Χ multi . Δηλαδη 3300Χ10 . Διαιρετης ο 150 . Μου κλειδωσε τη μνημη στα 236 παλι ... και οχι στα 246 .

Δεν καταλαβαινω ... Μου φαινεται θα παω για τα 3400 .

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Αντε δωσε ρε σ...θα ανοιξω την μπαλκονοπορτα και θα σε φαω με το νερο..:p :P

Καλα παει ο οπτερονας!!!

Σε καρτα θελω να σε δω...εχουμε μια διαφορα εκει...:D

υγ:πριν λιγο διαβαζα για conroe@καμμενος..

Μπραβο Στελαρα!Πραγματικα το κομματι φαινεται να πηγαινει οπως το περιμενες..ισως κι ακομη καλυτερα!Περιμενω περισσοτερα αποτελεσματα..

Με ενοχλει το γεγονος οτι ο 5/6 διαιρετης οταν ειμαι στα 300MhzΧ11 , δινει 236Mhz στις μνημες και οχι 250Mhz . Ο 9/10 δεν παιζει με τιποτα εκει πανω , οποτε θελει δοκιμες με αλλο multi νομιζω .

Γιατι συμβαινει αυτο ? Καμμια ιδεα ?

τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει...

Δεν νομιζω οτι ισχυει στην περιπτωση σου (αλλη mobo) αλλα ποτε δεν ξερεις...

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=343835#post343835

τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει...

Δεν νομιζω οτι ισχυει στην περιπτωση σου (αλλη mobo) αλλα ποτε δεν ξερεις...

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=343835#post343835

Ευχαριστω . :)

Θα το ψαξω.

Λες να φταιει το bios του bigtoe που εχω βαλει ???? Θα του περασω παλι το official . Στο κατω-κατω δεν ειδα και καμμια διαφορα .

Τελευταια δοκιμη που εκανα ηταν στα 3350Μhz στα 305Χ11 με το ιδιο vcore . Χωρις ψαξιμο στις μνημες ...

attachment.php?attachmentid=10062&stc=1&d=1140559805

Δυστυχως επρεπε να αποσυνδεσω το μονοβαθμιο γιατι καποια στιγμη πρεπει να γυρισει στον ιδιοκτητη του .

Οταν εβγαλα την κεφαλη , ειδα κατι που δε μου αρεσε ...

attachment.php?attachmentid=10064&stc=1&d=1140559908

attachment.php?attachmentid=10065&stc=1&d=1140559908

attachment.php?attachmentid=10066&stc=1&d=1140559908

Το πατημα ηταν απαραδεκτο . Δεν ξερω αν ηταν απο την αρχη ετσι , ή αν ξεφυγε στην πορεια , αλλα απο οτι φαινεται στο cpu , ποτε δεν ειχε πατησει σωστα.

Η συνεχεια το Σαββατοκυριακο πρωτα ο Θεος. :)

post-447-1442174321,2216_thumb.jpg

post-447-1442174321,3166_thumb.jpg

post-447-1442174321,3876_thumb.jpg

είναι λόγο του ότι οι μπανάνες δεν είναι τελείως επίπεδες αλλα έχουν μια μικρή κυρτότητα :) /με runs away

Ναι ... και γλιστρανε κιολλας οι ατιμες ! :D

Nα σου στειλω ενα Devil να δοκιμασεις με το ιδιο συστημα να μας πεις?

Ετσι οπως το ρωτας δηλαδη υπαρχει περιπτωση να σου πει "Οχι" ???

Χορηγος του Στελιου ο unseen...

Στελιο μαλον προβλημα στην συγκρατηση του evap πιστευω οτι ειναι

Μπορεις να μας δειξεις καμια φωτο απο την συγκρατηση μηπως μπορεσουμε να βοηθησουμε?

Nα σου στειλω ενα Devil να δοκιμασεις με το ιδιο συστημα να μας πεις?

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=19160

Χρηστο ξερεις την παροιμια : σε μικρο και σε τρελλο μην ταξεις ! :D

Αφου προσφερεσαι , εγω δεχομαι ! :024:

Στελιο μαλον προβλημα στην συγκρατηση του evap πιστευω οτι ειναι

Μπορεις να μας δειξεις καμια φωτο απο την συγκρατηση μηπως μπορεσουμε να βοηθησουμε

Μιχαλη , η συγκεκριμενη μοναδα εχει πολυ προβληματικο τροπο στηριξης . Δεν εχει enclosure και χρησιμοποιει ενα plexy που πιανει καπου στην κεφαλη . To προβλημα ειναι οτι πιανει μονο απο τη μια μερια και εχει σχημα σαν το γραμμα C . Γι'αυτο πατησε τοσο στραβα .

Με το παιδι που μου εδωσε τη μοναδα αυτη , αποφασισαμε να κανουμε αλλαγες . Και απο οτι φαινεται το βασικοτερο ειναι η κεφαλη και η ψυξη στο condenser .

@ Eleven αυτό σκέφτηκα κατευθύαν μόλις το είδα και εγώ απλα είπα να μην σχολιάσω λεπτομέρειες , θέμα ennclosure ειναι αλλα απο την στιγμή που δεν εχει ειναι θέμα συγκράτησης λοιπόν , Πέφτει ενα εκατοστό οπως το βλέπω με το μάτι το οποιο είναι μεγάλο νουμερο [οταν ακρη με ακρη ειναι σύνολο 5-6 στους 939] .

Δεν έχω καμια φωτό ευκαιρη ρε γμτ τώρα αλλά αυριο θα βγάλω μια απο το enclosure σου πως πατάει στο socket της dfi μου . Πρώτη φορά που το εβγαλα πάντως έπαθα πλάκα , μιλάμε κέντρο έτσι ? κέντρο , και χωρίς ihs που έτρεχα ένα διάστημα το core που είναι 1Χ0.5cm πατουσε στο κέντρο του evap . ;) .

Αυτά .

εδιτ , αν προσέξατε επίσης το σημειο που το evap παιζει on the fly [δηλ που δεν παταει επεξεργαστη] εχει υγροποιηση .

Η υγροποιηση εγινε γιατι εβγαλα την κεφαλη ενω ειχε χαμηλη θερμοκρασια . Αν ειχε μαζεψει τοσο νερο κατα τις δοκιμες , πιστευω οτι θα ειχα παθει ζημια .

@stelara

Ειχα πει και τον jpoulio να στειλω ενα για να κανετε review, οποτε το τερπον μετα του ωφελιμου ;) Να τελειωσω κανα δυο που εχω και το επομενο θα παει σε εσας.

']

Δεν έχω καμια φωτό ευκαιρη ρε γμτ τώρα αλλά αυριο θα βγάλω μια απο το enclosure σου πως πατάει στο socket της dfi μου . Πρώτη φορά που το εβγαλα πάντως έπαθα πλάκα ' date=' μιλάμε κέντρο έτσι ? κέντρο , και χωρίς ihs που έτρεχα ένα διάστημα το core που είναι 1Χ0.5cm πατουσε στο κέντρο του evap . ;) .

[/quote']

τετοια?

post-118-1442174321,6147_thumb.jpg

Τετοιο Χρήστο ναι . Μιλάμε για βεντούζα έτσι . Πολύ καλό enclosure σταθερό , εύκολο mount , κεντραρει αυτόματα κατα το σφίξιμο , και πολύ καλό στην μόνωση .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.