Jump to content

Αναβάθμιση

regent1442169115

Recommended Posts

Χαιρετώ.

Έχω έναν Pentium IV 1.6A Northwood (400Mhz FSB, 512KB L2 cache) πάνω σε μία Asus P4P800 SE (υποστηρίζει μέχρι 800Mhz FSB) και σκέφτομαι να τον αναβαθμίσω. Τσέκαρα τιμές και είδα πως αρκετοί Celeron πωλούνται γύρω στα 80€ που διαθέτω. Αυτό που με προβληματίζει είναι αν συμφέρει. Το σύστημα το θέλω για internet (κατεβαστήρι) αλλά και για κανένα παιχνίδι. Όχι κάτι τρελό. Να τον τσεκάρω τον Celeron ή να συνεχίσω το ψάξιμο και αν είναι το δεύτερο προς τα που να προσανατολιστώ; Στο o/c τι λένε οι celeron; Μήπως πρέπει να κάνω υπομονη και να τσιμπήσω κανέναν Pentium; Οι διαφορές είναι μεγάλες; Αξίζουν τα 50€ (στην καλύτερη) παραπάνω για τη χρήση που τον θέλω;

Ευχαριστώ...

Λες ε; Και φυσικά θα με ενδιέφερε. Έτσι και αλλιώς τα 256KB L2 των Celeron με προβληματίζουν ελαφρώς. Θα πάρω και εφημερίδα μπας και παίζει τίποτα καλό μεταχειρισμένο. Αν έχει κάτι να προτείνει κάποιος από εδω μέσα είμαι όλος αυτιά.

Λες ε; Και φυσικά θα με ενδιέφερε. Έτσι και αλλιώς τα 256KB L2 των Celeron με προβληματίζουν ελαφρώς. Θα πάρω και εφημερίδα μπας και παίζει τίποτα καλό μεταχειρισμένο. Αν έχει κάτι να προτείνει κάποιος από εδω μέσα είμαι όλος αυτιά.

Ρίξε μια ματιά στις πωλήσεις του Forum.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.