Jump to content

Eizo L568

GiorgosJ

Recommended Posts

Γειά σας!

Θα με ενδιέφερε να διαβάσω από κατόχους της Eizo L568 τη γνώμη τους για την οθόνη αυτή.

Την έχω δουλέψει λίγο και γνωρίζω ότι έχει πολύ καλά χρώματα, καλό μαύρο, κόντραστ κλπ και θα με ενδιέφερε περισσότερο να μάθω εάν ο χρόνος απόκρισης 25 ms είναι απαγορευτικός για να βλέπω καμιά ταινία ή για κανένα παιχνίδι.

Δεν θέλω να πάω στην L578 γιατί δεν θέλω να δώσω τόσα για 17αρα, ούτε στην (19'') 1910 που έχει την ίδια ανάλυση (όχι στην τιμή που την πουλάνε εδώ)

Επίσης δεν το σκέφτομαι καθόλου για οθόνες με TN panel (την πάτησα μια φορά με LG και φτάνει) :043:

Ευχαριστώ πολύ :)

Τα 25ms για παιχνίδια είναι πολλά.

Επίσης πρέπει να προσέξεις το ότι η φυσική ανάλυση του monitor είναι 1280*1024

Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα σου πρέπει να είναι αρκετά δυνατό ώστε να παίζει σε αυτή την ανάλυση.(η οθόνη λειτουργεί και σε χαμηλότερες αναλύσεις αλλά δεν θα έχει την ιδία ποιότητα απεικόνισης)

Έχω την συγκεκριμένη οθόνη και όπως λές και εσύ η ποιότητα απεικόνισης είναι καλή.

Όσο για τα 25μσ εχω παρατηρήσει πως μεχρι η οθόνη να "ζεσταθει" ναι είναι ορατα σε κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές. Όταν όμως δουλέψει καμια ώρα και ζεσταθεί τότε το γκοστ εξαφανίζεται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.