asky Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2006 Έχω το NEC DVD_RW ND-3500AG SCSI CdRom DeviceΤο αντιγραφικό γράφει μια χαρά αλλά τις 3 τελευταίες φορές ενώ έγραψε σωστά, δεν μπορώ να δω τα περιεχόμενα με κάποιο άλλο Drive (έχω ένα ASUS DVD-ROM 16x), ούτε καν με το ίδιο το NEC δεν μπορώ να τα δωΟ μόνος τρόπος να δω όσα έγραψα είναι μέσω του ISOBUSTER Pro 1.8 το οποίο βλέπει όσα έγραψα (αλλά μόνο με το NEC, αν το βάλω στο ASUS δεν τα βλέπει)Έτσι ρωτάω, μπορείτε να προτείνετε κάποια λύση? Π.χ. ένα Firmware Update, θα εκτιμούσα αν μου στέλνατε ένα e-mail με το Firmware (έχω κρατήσει το Firmware της μάνας) διότι εγώ δεν κατάφερα να βρω ένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiteyez1442169121 Φεβρουάριος 18, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2006 Σε τι cd/dvd γράφεις? Το τελευταίο firmware μπορείς να το βρείς εδώ : http://www.station-drivers.com/page/nec.htm είναι το 2.1a Link to comment Share on other sites More sharing options...
asky Φεβρουάριος 21, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 ευχαριστώ πολύ, το έκανα, αλλά δεν δοκίμασα ακόμα να δω αν γράφει καλά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tefra1442169066 Φεβρουάριος 23, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 τι εγινε ρε παδια αρχισαν να τα φτηνουν ολα τα 3500AG ? Πρωτα ενος φιλου μου σημερα το δικο μου τωρα διαβαζω αυτο και αρχιζω να αλλαζω γνωμη για το ποιο θα αγορασω τωρα. Περιπου το ιδιο προβλημα ενα στα δυο δισκακια τα καιει και οσα λεει οτι εγγραψε δεν περνανε απο verify files ουτε διαβαζονται απο αλλα dvd-roms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.