Jump to content

NEC DVD_RW ND-3500AG προβλημα

asky

Recommended Posts

Έχω το NEC DVD_RW ND-3500AG SCSI CdRom Device

Το αντιγραφικό γράφει μια χαρά αλλά τις 3 τελευταίες φορές ενώ έγραψε σωστά, δεν μπορώ να δω τα περιεχόμενα με κάποιο άλλο Drive (έχω ένα ASUS DVD-ROM 16x), ούτε καν με το ίδιο το NEC δεν μπορώ να τα δω

Ο μόνος τρόπος να δω όσα έγραψα είναι μέσω του ISOBUSTER Pro 1.8 το οποίο βλέπει όσα έγραψα (αλλά μόνο με το NEC, αν το βάλω στο ASUS δεν τα βλέπει)

Έτσι ρωτάω, μπορείτε να προτείνετε κάποια λύση? Π.χ. ένα Firmware Update, θα εκτιμούσα αν μου στέλνατε ένα e-mail με το Firmware (έχω κρατήσει το Firmware της μάνας) διότι εγώ δεν κατάφερα να βρω ένα

τι εγινε ρε παδια αρχισαν να τα φτηνουν ολα τα 3500AG ? Πρωτα ενος φιλου μου σημερα το δικο μου τωρα διαβαζω αυτο και αρχιζω να αλλαζω γνωμη για το ποιο θα αγορασω τωρα. Περιπου το ιδιο προβλημα ενα στα δυο δισκακια τα καιει και οσα λεει οτι εγγραψε δεν περνανε απο verify files ουτε διαβαζονται απο αλλα dvd-roms.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.