Jump to content

Enermax Liberty / Noise Taker

mogolfiero

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα και πάλι

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διαφορα μεταξύ Liberty 500W και Noise Taker 485W? Βασικα γενικοτερα μεταξυ αυτων των δυο μοντελων.

Χάζευα στο hackshop και είδα μικρή διαφορα στις τάσεις και ότι το Liberty έχει αποσπώμενα καλώδια. Από θόρυβο πως τα πάνε?

Ευχαριστωωώ

απ οτι εχω δει το liberty εχει ενα μεγαλο FAN ενω το noisetaker 2 μικρα απο θορυβο το λεει και η λεξη: noisetaker :p

Το Liberty ειναι το νεοτερο μοντελο της Enermax

με βελτιωμενα χαρακτηριστικα στο ATX 2.2 προτυπο.

Dual 12v rails,modular κ.τ.λ.

Προσωπικα θα πηγαινα για αυτο και οχι για το 485...

Eγώ σου προτείνω το Enermax Noisetaker...

...έχει κι αυτό 2 ξεχωριστές γραμμές 12V που βγάζουν και περισσότερα Ampere, ενώ καλύτερες είναι και οι γραμμές 3.3, 5V...

Enermax Noisetaker 485W

http://www.enermax.com/english/product_Display1.asp?PrID=22

3.3V = 32A

5V = 32A

3.3 + 5V ~ 265W

12V1 = 18A

12V2 = 18A

+ = 32A ~ 384W

Enermax Liberty 500W

http://www.enermax.com/english/product_Display1.asp?PrID=4

3.3 = 28A

5 = 30A

3.3 + 5 ~ 160W

12V1 = 22A

12V2 = 22A

+ = 30A ~ 384W

To προσόν του δεύτερου είναι ο 12άρης ανεμιστήρας και τα αποσπώμενα καλώδια...καθώς και το 80% efficiency (30-100%)

Ομως, το πρώτο έχει 2 ανεμιστήρες αθόρυβους με ροοστάτη που συνεχίζουν να ψύχουν το σύστημα και μετά το κλείσιμο του υπολογιστή, τα αποσπώμενα καλώδια δεν είναι πάντα πλεονέκτημα..έχω ακουσει για το συγκεκριμένο ότι είναι πολύ άκαμπτα, και σε δοκιμές που είχα διαβάσει πριν αγοράσω το δικό μου είχαν μετρήσει την απόδοσή του άνω του 80%...

Αν έχεις πολλούς δίσκους, τότε θα χρειαστείς τα περισσότερα watt του Noisetaker στις γραμμές 3.3-5

Εχω το NoiseTaker 600 W και ειναι άψογο Δεν κανει φασαρια και εχει 2 σβούρους ενα 8 και ενα 9,2 cm.

Έχω το Noisetaker 485W και δεν κάνει σχεδόν καθόλου θόρυβο. Προτιμώ τους 2 ανεμιστήρες από τον έναν. Επίσης για τα Liberty έχουν ακουστεί κάποια παράπονα από χρήστες τελευταία κάνε μια αναζήτηση εδώ και θα τα βρεις

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! ας ελπίσουμε ότι το 485 θα είναι αθόρυβο γιατί κοντεύει να σπάσει το κεφάλι μου με το "σκυλάκι" που έχω τώρα (Qtec :p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.