Jump to content

Overclocking σε Intel 2.4

Μιλτιάδης

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω έναν INTEL 2.4MHZ σε MSI 865PE Neo2-P, προσπάθησα μερικές φορές να ανεβάσω τη ταχύτητα του, αλλά πάνω από 2.55 είτε κολλάει είτε κάνει restart ο υπολογιστής.

Θα μπορούσατε να μου πείτε τι να προσέξω, και που μπορώ να παρέμβω για να ανεβάσω την ταχύτητα περισσότερο;

Ένας τέτοιος επεξεργαστής μέχρι τι ταχύτητα μπορεί πιάσει;

Βασικά θα σου συνιστούσα να αρχίσεις να διαβάζεις ένα ένα τα ποστ στο section Intel.Εγώ έτσι άρχισα και έμαθα αρκετά πράγματα.Πολλές απαντήσεις στα ερωτήματα σου θα απαντηθούν δια μαγείας.Και άλλα παιδιά είχαν τις ίδιες απορίες με εσένα παλιότερα.Στο λέω αυτό γιατί το o/cing θέλει προσοχή και μόνο με διάβασμα θα υπερχρονίσεις την cpu σου με ασφάλεια και με σταθερά αποτελέσματα.Τώρα στο πόσο μπορεί να πιάσει η cpu σε παραπέμπω σε παλιότερό μου thread. :)

Πάτα εδώ

Εγώ δεν ξερω τι ταχύτητες πιανουν οι επεξεργαστές αμα τους αμολύσεις αλλά αν έχεις ακόμα την απορία, και θες να αφήσεις τον δικό σου να τρέξει, έχω έναν G, τους χτυπάμε κόντρα... :) :)

Για μαξ συχνότητα, είναι ανάλογα το κομμάτι, την τύχη και τις συνθήκες. (μητρική, θερμοκρασία, κτλ)

Πάντως τσεκαρε την μνήμη σου ισως αυτή φταιει που δεν ανεβαίνεις.Η' και το τροφοδοτικό.

εχω ενα p4 2.4 b με 533 bus και το max που εχο καταφερει να τον παω ειναι 2.792

οταν το εψαχνα στο internet παρομοιοι επεξεργαστες μεχρι 2.9 πηγαινανε

καλη τυχη

8ο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.