Μιλτιάδης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2006 Έχω έναν INTEL 2.4MHZ σε MSI 865PE Neo2-P, προσπάθησα μερικές φορές να ανεβάσω τη ταχύτητα του, αλλά πάνω από 2.55 είτε κολλάει είτε κάνει restart ο υπολογιστής. Θα μπορούσατε να μου πείτε τι να προσέξω, και που μπορώ να παρέμβω για να ανεβάσω την ταχύτητα περισσότερο;Ένας τέτοιος επεξεργαστής μέχρι τι ταχύτητα μπορεί πιάσει;
DevilCry Φεβρουάριος 17, 2006 #2 Φεβρουάριος 17, 2006 Βασικά θα σου συνιστούσα να αρχίσεις να διαβάζεις ένα ένα τα ποστ στο section Intel.Εγώ έτσι άρχισα και έμαθα αρκετά πράγματα.Πολλές απαντήσεις στα ερωτήματα σου θα απαντηθούν δια μαγείας.Και άλλα παιδιά είχαν τις ίδιες απορίες με εσένα παλιότερα.Στο λέω αυτό γιατί το o/cing θέλει προσοχή και μόνο με διάβασμα θα υπερχρονίσεις την cpu σου με ασφάλεια και με σταθερά αποτελέσματα.Τώρα στο πόσο μπορεί να πιάσει η cpu σε παραπέμπω σε παλιότερό μου thread. Πάτα εδώ
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 17, 2006 #3 Φεβρουάριος 17, 2006 Εγώ δεν ξερω τι ταχύτητες πιανουν οι επεξεργαστές αμα τους αμολύσεις αλλά αν έχεις ακόμα την απορία, και θες να αφήσεις τον δικό σου να τρέξει, έχω έναν G, τους χτυπάμε κόντρα... :) Για μαξ συχνότητα, είναι ανάλογα το κομμάτι, την τύχη και τις συνθήκες. (μητρική, θερμοκρασία, κτλ) Πάντως τσεκαρε την μνήμη σου ισως αυτή φταιει που δεν ανεβαίνεις.Η' και το τροφοδοτικό.
AzmoDeus Φεβρουάριος 18, 2006 #4 Φεβρουάριος 18, 2006 εχω ενα p4 2.4 b με 533 bus και το max που εχο καταφερει να τον παω ειναι 2.792οταν το εψαχνα στο internet παρομοιοι επεξεργαστες μεχρι 2.9 πηγαινανεκαλη τυχη8ο)
kallileo Φεβρουάριος 18, 2006 #5 Φεβρουάριος 18, 2006 To σιγουρο ειναι οτι εκει που λες δεν κολλαει ο επεξεργαστης. Σιγουρα ειναι ή η μητρικη ή μνημη.Διαβασε αυτον το οδηγο:http://www.thelab.gr/reviews/ocbasics_1.phpΤι μητρικη εχεις?????Τι επεξεργαστης ειναι ο δικος με 533 ή 800 fsb?????
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.