Jump to content

Απορία για τροφοδοτικό!

mogolfiero

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους, πρώτο μου post , καλως σας βρήκα!

Λοιπόν έχω την εξής απορία. Πριν κανα 6μηνο αγόρασα το Qtec 500W για το συστημά μου.Εχω λιγο καιρό που παρακολουθώ το site και πραγματικά έχω φρίξει με τις γνωμες σχετικα με το τροφοδοτικο αυτο.

Το συστημα μου αποτελείται απο τα εξής:

Μobo Albatron PX865PE Lite

CPU Intel P4 2,4Ghz 533fsb

2x DDR SDRAM 512 333

1x Geforce MX 440 64mb

1x Creative Audigy Platinum

1 Western Digital 60GB ide

1 Seagate 200gb ide

2x Samsung sata 120gb

DVD-R + DVD-RW και κανα 2 ακομα pci καρτες.

Με λιγα λόγια αρκετα πραγματα εστω και αν η CPU και η GPU είναι αρκετά παλιές

Για ένα τέτοιο σύστημα τι τροφοδοτικό θα μου συστήνατε να βάλω? Ψάχνω κατι μεχρι 150 ευρώ και αρκετά αθόρυβο αν γίνεται γιατι το pc δουλεύει 24/7

Σας ευχαριστω πολυ!

P.S. Μεχρι στιγμής το τροφοδοτικό μου αποδίδει μια χαρα,ετσι νομιζω τουλαχιστον!

Καλωσηρθες στο forum. Μπορεις να παρεις αυτο εδω θα σε καλυψει σιγουρα για το συστημα που εχεις και ειναι και αθορυβο + το οτι τα fans του ειναι ρυθμιζομενα και αν θες να εξαντλησεις το badget που διαθετεις τοτε κοιτα κι αυτο εδω .

Κάπου διάβασα οτι αν το τροφοδοτικο εχει 2 ανεμιστηρακια καθετα μεταξύ τους τοτε στροβολίζεται ο αέρας και δημιουργειται θόρυβος. Ισχύει τελικά αυτό?Διάβασα οτι κατι τετοιο συμβαινει στα Chieftech γιατι όχι και σαυτο πχ? :D

Και κάτι ακόμα. Σκοπεύω σε λίγο καιρό να αναβαθμίσω το συστημα, να παω δηλαδή σε P4 3.4 64bit με μία mobo MSI P4N SLI-F και κάρτα γραφικών λογικά ΑΤΙ 256mb χωρις να ξέρω βέβαια τι μοντέλο ακριβώς. Σε site που υπολογίζουν τα watt τωρα με βγάζουν στα 323, αν αλλάξω τα βασικα κομματια του pc μου στα πόσα βαττ μπορεί να φτασω?

To Qtec είναι για πεταμα δηλαδή? Στην φωτο κάτω σας δείχνω τις μετρήσεις μετά από 1 μέρα συνεχόμενης λειτουργίας του υπολογιστη

post-3873-1442174317,0851_thumb.jpg

Δεν ειναι για πεταμα απλα δεν ειναι αξιοπιστο. Οσο για το αλλο μην ανησυχεις το enermax δεν ακουγεται εχω δυο εδω περα... Και εφοσον μπορεις να το ρυθμισεις κιολας δεν θα εχεις prob. Οσο για την αναβαθμιση περιμενε λιγο καιρο ακομα αν θες τη γνωμη μου...

Πιστευω τα Enermax ειναι εγγυηση στα τροφοδοτικα.

Eιμαι κατοχος του Liberty 500w και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος :)

Προσωπικα δεν θα κοταζα για αλλη μαρκα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.