Jump to content

Εκμάθηση / Σεμινάρια Visual C++

chriss

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εδώ και πολύ καιρό προσπαθώ να μάθω visual C++ , αλλά , αγρόν ηγόρασα. :cry:

Ψιλοπράγματα και ψευτοπρογράμματα.

Η τελευταία μου καταπληκτική δημιουργία είναι ενα μικρό προγραμματάκι που μετατρέπει όλα τα MP3 με Ελληνικά ονόματα σε Αγγλικα για να φαίνονται σε όλους τους Players που δεν υποστηρίζουν ελληνικά.:T:

Που στο δ.......ο μπορεί να μάθει κανείς τα πρώτα σοβαρά και σημαντικά θέματα για την Visual C++? Εχω μαζέψει ένα βουνό βιβλία , και όλα μου φαίνονται παντελώς άχρηστα.

Μάθαμε να φτιάχνουμε μια χαζοεφαρμογή , αλλά όλα τα ωραία κόλπα μου φαίνονται κινέζικα.

π.χ. ShellExtensions , RDBMS Programming , XP Style skins , Custom toolbars , ATL , COM , κλπ κλπ

Για να μην μιλήσω για προγραμματισμό στο Linux , εκεί και αν έχασα την μπάλα. Για να φτιάξεις ενα παραθυράκι που να κάνει 2 δουλίτσες σου βγαίνει το λάδι.

:help:

Οποιαδήποτε βοήθεια - πληροφορία για το που μπορεί να κανείς να απευθυνθεί για να μάθει (εκτός από βιβλία) είναι καλοδεχούμενη.

:help:

Ευχαριστώ

Το μονο που μπορω να σιυ πω ειναι να βρεις ενα καλο βιβλιο για αρχαριους και να το μελετησεις . Δες ποια βιβλια χρησιμοποιουν στα πανεπιστημια και διαλεξε το πιο απλο . Εγω ακομα δεν εχω αρχισει τη C++ αλλα στη C διβαζα απο το βιβλιο καποιου Roberts ... ηταν πολυ καλο για καποιον αρχαριο . :)

Το πρόβλημα δεν είναι οι "βασικές" γνώσεις η σύνταξη oi pointers κλπ.

Είναι ότι τα έμαθες όλα αυτά , και μετά; Ξέρεις να γεμίζεις πίνακες και λίστες , οκ , τι γίνεται τώρα;

Να πώ αυτό το προγραμματάκι που έκανες μου ακούστηκε ωραίο για να μην κάθομαι να φτιάχνω και γω κανένα θα μπορούσες να μου το στείλεις.

Ωραίο βιβλίο είναι το C++ του Hebert Schildt του γκιούρδα

Μου φαινεται πολυ περιεργο να θελεις να μαθεις προγραμματισμο χωρις βιβλιο . Νομιζω οτι τα βιβλια ειναι μονοδρομος αν δεν εχεις καποιον να συνεργαστεις . Ψαξε για βιβλια με θεματα για εμπειρους προγραμματοστες και ολο και κατι θα βρεις ... νομιζω οτι δεν υπαρχει αλλος τροπος ....

Ψαξε στο amazon η και σε ελληνικα site και σιγουρα κατι θα βρεις :)

Δεν θέλω να μάθω χωρίς βιβλία , αλλά δεν έχω βρει κάτι βοηθητικό , τα μεν είναι για τελείως αρχάριους τα advanced προϋποθέτουν ότι ήδη γνωρίζεις πολλά για τον τρόπο λειτουργίας της γλώσσας. Δεν έχω βρει κάτι ενδιάμεσο να με βάλει στα κόλπα.

Για να μην πω για τις καινούριες επινοήσεις (Managed C++ & .Net) "Τρία πουλάκια κάθονταν...."

Θα θελα ρε παιδί μου να υπήρχε μια εταιρία που να κάνει εκπαιδεύσεις , ή κάποιος που να κάνει μαθήματα αλλά να ξέρει πραγματικά. Εχω πέσει σε κάτι ντουβάρια που το μόνο που ξέρουν είναι SDI εφαρμογές και Ι/Ο σε ascii files. Βγαίνουν στην αγορά και λένε ότι ξέρουν Visual C++.

Μην τους πεις για DLL , serial communications , CAPI , TAPI , CTI κλπ , είναι αλλού οι τύποι.

Δεν γουστάρω ρε παιδί μου όταν χρειάζομαι ένα πρόγραμμα να ψάχνω να βρω κάποιο shareware και το serial number για να κάνω την δουλεια μου.

Ψάξε για κανένα ξενόγλωσσο βιβλίο για την C++.Σίγουρα θα υπάρχει αυτό που ζητάς.Όσο για τους ξερόλες του προγραμματισμού, δεν πρέπει ν ασχολείσαι.Οτι είναι να κάνεις να το κάνεις μόνος σου.Αυτοί το παίζουν κάποιοι στα σχολεία και τα μυαλά τους έχουν ξεφύγει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.