Jump to content

ερωτηματα

parginos

Recommended Posts

οντως για opteron χλωμο το βλεπω οι ακρες δεν ειναι τοσο μακριες :D, αλλα τον 3800 μπορω να τον βρω στην τιμη που ειπα πιο πανω που νομιζω ειναι αρκετα καλη.

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply
Δεν υπάρχει και σπουδαίος λόγος να έχεις διπλάσια cache. Διαφορές στην ταχύτητα δε θα τις καταλάβεις "με γυμνό μάτι" :002:

Οπότε αν σου φαίνονται πολλά τα λεφτα για 4400+ βάλε 4200+ και δε θα χάσεις.

Απο την στιγμή που μπορεί να πάρει 2Χ1mb l2 με 345~ e ποιος ο λόγος να πάει σε κατώτερο ? Και εν τέλει τα mhz πιανοντε με overclock , τα 512k --> 1mb l2 δεν γίνονται όμως.

Ρε παιδιά εννοείται αμα βρει φτηνότερο να πάρει.

Λέτε να έχω μετοχές στον 4200? :112:

Απλώς εγώ έγραψα το Post απτο σημείο που του φάνηκε ο 4400+ ακριβός και η μόνη διαφορά με τον 4200 είναι η cache.

Φτάνει ότι και να πάρει να το overclockάρει. :025:

λοιπον βρισκω τον

α) 3800 athlon 64 x2 275 €

β) 4200 athlon 64 x2 328 €

γ) 4400 athlon 64 x2 421 €

το γ ειναι λιγο ακριβο αρα παμε για τα δυο πρωτα.

και το o/c δεν το πολυπαω γιατι δεν εχω καλη εμπειρια. :077:

Και αν δεν θελει να σχοληθει με o/c ο ανθρωπος? :059:

αυτός θα χάσει τζάμπα ταχύτητα.

Δε μιλάω για extreme overclocking, τύπου, πειράζω voltage.

Για απλό ανέβασμα του FSB μόνο. :077:

α) ;) & δεν θα το μετανιωσεις ;)

με αυτό που το προτείνεις ΠΡΕΠΕΙ να το overclockάρει αλλιώς τι του το προτείνεις? ;)

χαχαχα τελικα μου φαινεται θα παρω τον pentium 3.4 :D:D:D αληθεια τωρα εχω μπει σε μεγαλο διλημα.

κι εγώ για το α) πάω σύντομα αλλά με asus μητρικούλα.... αντε να δούμε αυτο το σύντομα γιατι απο εβδομάδα σε εβδομάδα πάει :(

πια asus σκεφτεσαι cakrit?

χαχαχα τελικα μου φαινεται θα παρω τον pentium 3.4 :D:D:D αληθεια τωρα εχω μπει σε μεγαλο διλημα.

Εγώ κάνω αμάν να ξαναγυρίσω στην AMD...βλέπεις μετά από πάρα πολλά χρόνια έβαλα intel επειδή το πήρα τσαμπα..... τι να πω.. μου αρέσει πιο πολύ το πρασινάκι της AMD.... Άσε που έχω και 7 κιλά αυτοκόλλητα :p

Εγώ κάνω αμάν να ξαναγυρίσω στην AMD...βλέπεις μετά από πάρα πολλά χρόνια έβαλα intel επειδή το πήρα τσαμπα..... τι να πω.. μου αρέσει πιο πολύ το πρασινάκι της AMD.... Άσε που έχω και 7 κιλά αυτοκόλλητα :p

οκ απλα δεν ξερω καθολου την αντιστοιχηση intel - amd και εχω μπερδευτει, δηλαδη τωρα εχω εναν πεντιουμ 3.0 αυτος περιπου με ποιον amd συγκρινεται, περιπου.....

Γιατι ΠΡΕΠΕΙ?

Γιατί ο 3800 μόνο τότε αξίζει.

Αλλιώς είναι πολύ πίσω σε ταχύτητα.

Τι άλλο να σου πω.

Εγώ αν δεν θα έκανα overclοcking δε θα τον έπαιρνα αλλά θα πήγαινα σε πιο γρήγορο για να είμαι σε καλύτερη ταχύτητα.

Τελοσπάντων αφού δε σ' αρέσει αυτό που είπα, no problem, έτσι κι αλλιώς δε θα τον πάρω εγώ. :)

οκ απλα δεν ξερω καθολου την αντιστοιχηση intel - amd και εχω μπερδευτει, δηλαδη τωρα εχω εναν πεντιουμ 3.0 αυτος περιπου με ποιον amd συγκρινεται, περιπου.....

Αthlon64 3000+ στο περιπου...

πωπω τι ειπες τωρα ρε μεγαλε, δηλαδη με τον 4400 θα δω τεραστια διαφορα, κατσε τωρα γιατι με εβαλες σε αλλες σκεψεις. αν ειναι καλυτερα να περιμενω κανεναν μηνα και να χτυπησω τον 4400 και να ησυχασω

Γιατί ο 3800 μόνο τότε αξίζει.

Αλλιώς είναι πολύ πίσω σε ταχύτητα.

Τι άλλο να σου πω.

Εγώ αν δεν θα έκανα overclοcking δε θα τον έπαιρνα αλλά θα πήγαινα σε πιο γρήγορο για να είμαι σε καλύτερη ταχύτητα.

Τελοσπάντων αφού δε σ' αρέσει αυτό που είπα, no problem, έτσι κι αλλιώς δε θα τον πάρω εγώ. :)

Απλα ρωτησα :006:

Δεν εχουν ολοι την οικονομικη δυνατοτητα να πηγαινουν σε high end μοντελα

και ο φιλος εχει συγκεκριμενο budget...

O 3800+ εχει πολυ καλο δεικτη αποδοσης/τιμης :023:

παρε τον 3800. Overclockarete ανετοτατα μεχρι τα 2.4 (και ετσι θα χεις εναν 4800 :) )

Και αμα γουσταρεις πολυ αργοτερα τον αναβαθμιζεις σε FX-60 :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.