GeorgeVasil Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2005 Καλημερα κατ'αρχην.... Θυμαστε που σας ελεγα για το φορματ....6ωρο ...στο pc ενος φιλου....????? Σημερα το παλικαρι με περνει τηλεφωνο και μου λεει οτι ο υπλογιστης του αρνηται να ανοιξει.... Τεσπα ...πηγαινω απο το σπιτι του να δω τι εχει...... Την πρωτη φορα ο υπολογιστης κολουσε στο boot check...... ..... Μετα απο αρκετες επαν/σεις βοοταρε κανονικα και εβγαλε ''Λυπουμαστε αλλα τα Windows αναγνωρισαν μια αλλαγη λογισμικου'' κτλ..κτλ...:sick: και ειχε τις επιλογες για ασφαλη λειτουργια και κανονικη εκκινηση.... Διαλεγοντας αυτες τις επιλογες ο υπολογιστης φορτονε τα Windows για 20 δευτερολεπτα περιπου και πετουσε μια BSOD που καν δεν προλαβενα να την δω αφου το pc εκανε Restart:wall: αμεσως.... Τι φταιει????? :help: :help: Παρακαλω φωτιστε με ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Κάνε clear cmos να σιγουρευτείς ότι όλα ειναι οκ με το bios... Δοκίμασε να αλλάξεις καλωδιοτενίεςΠειραματίσου με τα jumber του δίσκου βάλε CS (cable select) αν είναι...Τρέξε ένα memtest86 να δείς αν όλα πάνε καλά με τις ram! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 22, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Κατα την εκκινηση των Windows και πριν αρχισεις να βλεπεις το progress indicator bar που δειχνει οτι φορτωνουν, πατας F8 και στις επιλογες που θα σου βγαλει, κατω-κατω εχει "Disable automatic restart after system failure". Καντο να μας πεις τι σου λεει (πανω-κατω) στην μπλε οθονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 22, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Οκ μεν θα δοκιμασω αυριο και θα ποσταρω αν ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 25, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [22-01-2005 13:25] Κατα την εκκινηση των Windows και πριν αρχισεις να βλεπεις το progress indicator bar που δειχνει οτι φορτωνουν, πατας F8 και στις επιλογες που θα σου βγαλει, κατω-κατω εχει "Disable automatic restart after system failure". Καντο να μας πεις τι σου λεει (πανω-κατω) στην μπλε οθονη. @chosen απενεργοποιησα αυτο που μου ειπες...:worship: Και μου βγαζει ''Unmountable_boot_volume_<><>@!%!^!&!%....mlk..αλαμπουρνεζικα...και στο τελος ενα ''stop(1......)''με κατι αριθμους μεσα... Επισης δικιμασα να αλλαξω καλωδιοτενια ,αλλα δεν εγινε τιποτε.... Τι αλλο να κανω;;;;????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Ιανουάριος 25, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Δές όσες πληροφορίες μπορείς να καταλάβεις (βασικά τους αριθμούς) και μετά ψάξε στην knowledge base της Microsoft.Σε safe mode bootάρει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Ιανουάριος 25, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Χθες, στις 21:54] @chosen απενεργοποιησα αυτο που μου ειπες...:worship: Και μου βγαζει ''Unmountable_boot_volume_<><>@!%!^!&!%....mlk..αλαμπουρνεζικα...και στο τελος ενα ''stop(1......)''με κατι αριθμους μεσα... Επισης δικιμασα να αλλαξω καλωδιοτενια ,αλλα δεν εγινε τιποτε.... Τι αλλο να κανω;;;;????? Πρόβλημα με το δίσκο, μάλλον θα χτύπησε. Δες άμα δουλεύει κανονικά ο δίσκος κατά την εκκίνηση. Δες άμα τον βλέπει το bios, μετά δοκίμασε να κάνεις ένα repair την εγκατάσταση των WindowsXP από το CD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 26, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Seeker [Χθες, στις 22:35] Δές όσες πληροφορίες μπορείς να καταλάβεις (βασικά τους αριθμούς) και μετά ψάξε στην knowledge base της Microsoft.Σε safe mode bootάρει? Βασικα ολα οσα καταλαβαινω ειναι τα παραπανω ...ολα τα αλλα ειναι αλλαμπουρνεζικα...:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 26, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από SirGeorge [Σήμερα, στις 00:41] Πρόβλημα με το δίσκο, μάλλον θα χτύπησε. Δες άμα δουλεύει κανονικά ο δίσκος κατά την εκκίνηση. Δες άμα τον βλέπει το bios, μετά δοκίμασε να κάνεις ένα repair την εγκατάσταση των WindowsXP από το CD... Μεσα απο το βιος τον βλεπει κανονικα....!!!!! Οταν λες να κοιταξω τον δισκο κατα την εκκινηση.... ενοεις να δω αν κανει περιεργιο θορυβο;;; Οκ θα δοκιμασω και το Repair... Αν τον παρω απο τον φιλο μου και τον κανω φορματ απο Particion Magic στο δικο μου συστημα θα γινει τιποτε ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 26, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αν είναι να τον βγάλεις τότε κάνε κι ένα checkdisk /r και μετά φορμάτ.Αν έχει πρόβλημα ίσως και να σε βοηθήσει το hdd regenerator Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Ιανουάριος 26, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87Πειραματίσου με τα jumber του δίσκου βάλε CS (cable select) αν είναι... αυτο το τσεκαρισες σιγουρα?αν ειναι μονος του ο δισκος μην τον βαλεις μαστερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 28, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από makio [26-01-2005 23:19] αυτο το τσεκαρισες σιγουρα? αν ειναι μονος του ο δισκος μην τον βαλεις μαστερ To τσεκαρα και αυτο αλλα μπα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 28, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Παιδες εχω το σκληρο στα χερια μου...... Θα εκτιμουσα αν μου δινατε κανενα λινκ με διαγνωστικα προγραματα...... Καθως να μου πειτε και τι ακριβως να κανω.... Υ.Γ.:Ο σκληρος εναι WD-WD800JB..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 28, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Κανεις...????? Παιδες βοηθηστε ειναι αναγκη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 28, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Παιδες ο σκληρος ειναι Τον συνδεω,....αναγνωριζεται μια χαρα,..αλλα οταν παο να τον ανοικχο κολαει το συμπαν.... Ξερει κανενας αν παιζει RMA για τον συγκεκριμενο δισκο ????? Εχει αγοραστει 7/2003..... Υ.Γ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Ιανουάριος 28, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Στο site της Western Digital βάζεις το serial του δίσκου και σου λέει πόση εγγύηση παίζει ακόμη. http://support.wdc.com/warranty/selection.asp?custtype=end Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 28, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 επισης στο site της western εχει και διαγνωστικα για τους σκληρους της αν θυμαμαια καλα.ψαξε λιγο ολο και κατι θα βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 28, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Thank's Guys......Παιζει RMΑ μεχρι 7/2006......:worship: Να το παω στο μαγαζι που τον πηρα δηλαδη και να ζητησω αντικατασταση????? :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Ιανουάριος 28, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Υποθέτω...Αν δεν δεχτούν κοίτα κι εδώ http://websupport.wdc.com/warranty/rmainfo.asp?custtype=end〈=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Ιανουάριος 28, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Αν έχει πρόβλημα ο δίσκος όταν πας να κάνεις νέα εγκατάταση των Windows πιθανόν να σου βγάζει μύνημα σφάλματος.Επίσης δές μήπως τον βλέπει το knoppel ή το knoppix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.