Jump to content

Κατασκευη 1ου μπλοκ.Προτασεις και αποριες...

jois21

Recommended Posts

Υστερα απο 4 μερες σκληρης(:whistling ) δουλειας τελειωσα το πρωτο μπλοκ μου για νερο.

Ομως απ οτι φαινεται εχει αρκετα προβληματα οπως το βαρος, ο ογκος και το νερο που χρειαζεται για να γεμισει εσωτερικα:tomato: .

Μερικες φωτο:

post-1659-1416071578,0383_thumb.jpg

Μπράβο για την προσπάθεια... αλλά ένα μπλόκ ξέρω οτι πρέπει να έχει ραυδώσεις ή καποια διαδρομή εσωτερικά! Όπως είπες είναι αρκετά βαρύ και χωραέι πολύ νερό για μπλόκ.... Θέλει αρκετό σουλούπομα πιστεύω....Συμβουλές πάρε απο τον eleven... είναι αυθεντία :D:T:

Μήν παρατήσεις την προσπάθεια Γιάννη... περιμένουμε αποτελέσματα........

βασικα μπραβο για την προσπαθεια. αλλα θα πω δυο γνωμες. ειναι λιγο τεραστιο. και δευτερον καλο θα ηταν να κανεις μια διαδρομη για το νερο και οχι απλα να πεφτη μεσα και να φευγη.

μπράβο για την δουλεία που έριξες. Καλύτερα κοίτα τα block του Μιχάλη κάνοντας ένα search για να δεις την φιλοσοφία της κατασκευής τους. Μπράβο για την προσπάθεια και πάλι.

Μιας και γενικώς μιλάμε για μπλοκ ,μήπως γνωρίζει κανείς πού μπορούμε να βρούμε κομμάτι αλουμίνιο αντίστοιχων διαστάσεων αυτών του χαλκού που συνήθως χρησιμοποιείται για να φτιαχτεί το μπλοκ?

Φίλε μου ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια και το μεράκι σου.

Λίγη έρευνα χρειάζεσαι στην εσωτερική διαμόρφωση όπως σου είπαν τα παιδιά ήδη. Στην 2η απόπειρα σου μετά απο μελέτη είμαι σίγουρος ότι θα φτιάξεις όχι μόνο όμορφο μπλοκ αλλα και πολυ λειτουργικό.

Και πάλι μπράβο!:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.