jois21 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2005 Υστερα απο 4 μερες σκληρης(:whistling ) δουλειας τελειωσα το πρωτο μπλοκ μου για νερο. Ομως απ οτι φαινεται εχει αρκετα προβληματα οπως το βαρος, ο ογκος και το νερο που χρειαζεται για να γεμισει εσωτερικα . Μερικες φωτο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Ιανουάριος 22, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 2η απο μεσα :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 22, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Μπράβο για την προσπάθεια... αλλά ένα μπλόκ ξέρω οτι πρέπει να έχει ραυδώσεις ή καποια διαδρομή εσωτερικά! Όπως είπες είναι αρκετά βαρύ και χωραέι πολύ νερό για μπλόκ.... Θέλει αρκετό σουλούπομα πιστεύω....Συμβουλές πάρε απο τον eleven... είναι αυθεντία Μήν παρατήσεις την προσπάθεια Γιάννη... περιμένουμε αποτελέσματα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 βασικα μπραβο για την προσπαθεια. αλλα θα πω δυο γνωμες. ειναι λιγο τεραστιο. και δευτερον καλο θα ηταν να κανεις μια διαδρομη για το νερο και οχι απλα να πεφτη μεσα και να φευγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Ιανουάριος 22, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Σηντομα θα βαλω καμια-δυο ακομη που θα δειχνουν και το τελικο αποτελεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 22, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 μπράβο για την δουλεία που έριξες. Καλύτερα κοίτα τα block του Μιχάλη κάνοντας ένα search για να δεις την φιλοσοφία της κατασκευής τους. Μπράβο για την προσπάθεια και πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Ιανουάριος 23, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Aλλη μια τελειωμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Ιανουάριος 23, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Μια απο κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Ιανουάριος 23, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Και μια τελευταια... Σορρυ για την ποιοτητα αλλα ειναι απο κινητο.:turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιανουάριος 23, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 nice try ριξε μια ματια εδω κ φανταζομαι οτι αν ρωτησεις τον 11 θα εχει να σου δωσει πολυτιμες πληροφοριες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Ιανουάριος 23, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 καλη προσπαθεια...προσπαησε να κανεις διαμορφωση απο μεσα αμα θελεις κανε ενα search στο forum για ice evaporator για να παρεις μια ιδεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 23, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Μιας και γενικώς μιλάμε για μπλοκ ,μήπως γνωρίζει κανείς πού μπορούμε να βρούμε κομμάτι αλουμίνιο αντίστοιχων διαστάσεων αυτών του χαλκού που συνήθως χρησιμοποιείται για να φτιαχτεί το μπλοκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιανουάριος 23, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Φίλε μου ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια και το μεράκι σου. Λίγη έρευνα χρειάζεσαι στην εσωτερική διαμόρφωση όπως σου είπαν τα παιδιά ήδη. Στην 2η απόπειρα σου μετά απο μελέτη είμαι σίγουρος ότι θα φτιάξεις όχι μόνο όμορφο μπλοκ αλλα και πολυ λειτουργικό. Και πάλι μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Ιανουάριος 23, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Ευχαριστω για τις απαντησεις.Ηδη εχω αρχισει να σχεδιαζω ενα νεο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.