giannhsg Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2006 Ρε παιδια αγορασα αυτο το coolwatch της aerocool και μου χει σπασειτα νευρα! δε μπορω να το συνδεσω!Καποιος που το εχει ας βοηθησει!Ασ αφησουμε τους σενσορες και τους ανεμηστηρες.. τα μονα που χρειαζετεγια να αναβει τυπικα ειναι το μολεξ απτο τροφοδοτικοκαι τα δυο καλωδιακια που εχει να τα συνδεσεις σε μια USB της motherboard,σωστα?Οταν το κανω αυτο.. μαλλον κατι γινετε με την μητρικη και τα λαμπακιατου υπολογιστη μενουν ανοιχτα ακομα και αν ειναι κλιστος..Τελος παντων οταν τον ανοιγω, αρχιζει να χτυπαει το αλαρμκαι μετα απο λιγο σταματαει. η οθονη ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ολη την ωραπραγμα που μου λεει οτι δεν εχει συνδεθει σωστα..Και στα windows δεν βρισκει τη συσκευη παρολο που εχω τοποθετησειτα δυο καλωδιακια που λενε VCC κτλ στην USB υποδοχη της μητρικης!Ας μου πει καποιος πως συνδεετε αυτο το πραγμα!υπαρχει περιπτωση ασυμβατοτητας η κατι τετοιο ?Εδωσα τσαμπα 75 ευρω?
giorgos th.1442169073 Φεβρουάριος 15, 2006 #2 Φεβρουάριος 15, 2006 το manual το διαβασες?δες και εδωhttp://www.aerocool.com.tw/p-peripheral/coolwatch/manual.htm
giannhsg Φεβρουάριος 15, 2006 Author #3 Φεβρουάριος 15, 2006 ναι, το εχω μπροστα μου..Ακριβως οπως τα λεει τα κανω..Επισης το βαλα στο δευτερο μου υπολογιστη.. δουλεψε, και μετα απο επαννεκινισηπαλι τα ιδια..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.