Jump to content

ποιο κουτι ε?

d|smal

Recommended Posts

Ειμαι κατοχος του armor.Λοιπον σημερα πηγα στο πλαισιο και ειδα το chieftec που σου προτεινανα παραπανω.Ενα σου λεω.Θ-Η-Ρ-Ι-Ο!!!Απο ποιοτητα κατασκευης πολυ καλο και επισης πολυ καλο σε χωρους.Αν εισαι ανθρωπος της μοντας παρτο και κοψε το παραθυρο,για να βαλεις plexi.Εγω σκεφτομαι να πουλησω το armor και να παρω αυτο.!Ειναι φοβερο το κουτι και τεραστιο!

εχω ειδη παραγγειλει απο την παρασκευη το 1022-5 απο πλαισιο.. βεβαια ακομα το περιμενω! σιγα σιγα εχουν απεργια τα πλοια βλεπεται κ γι αυτο δυσκολευονται να το στειλουν αλλιως στην κοζανη!

αν ειναι δυνατον τους πηρα τηλ να δω τι απεγινε το κουτι κ μου λενε οτι η παραγγελια εχει δρομολογιθει κ το πολυ μεθαυριο θα μου ερθει! απο την παρασκευη κ αυριο να το παρω ειναι παρα πολυ! το πολυ πολυ να μην το παρω κ να τους γραψω στα @@ μου!! τερμα το πλαισιο το ξεγραφω καθε φορα κατι γινεται!

ε πηρα ενα τηλεφωνακι στο πλαισιο να δω τι γινεται κ αν προκειται να το παρω ποτε κ τελικα μου ειπαν οτι οταν λενε θα το παρω την τριτη εννοουν οτι το εστειλαν την τριτη κ θελει 48ωρες απο την αποστολη για να το παρω! κ εβριζα το e-shop οταν εκανε πανω απο δυο μερες που να ξερα τελικα! πλαισιο rulezz!

επιτελους ηρθε σημερα το πρωι! το εστησα ολα οκ! με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβασω φωτο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.