JimmyFox Φεβρουάριος 15, 2006 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Πως μπορώ να μην βάλω το CCC? Αφού θέλω δε θέλω μπαίνει ή κάνω λάθος?Και αν δεν το βάλω πως θα ελένχω τα settings?Αν δεν κάνω λάθος κυκλοφορούν στο net εκδόσεις με τους τελευταίους Catalyst χωρίς το CCC αλλά με ενσωματωμένο το Control Panel.Μήπως δημιουργείται πρόβλημα από το .NET Framework? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakkorn Φεβρουάριος 15, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Εγκατασταση custom .Το τροφοδοτικο αστο προς το παρων .Αμα δεν έχει το CCC πως θα ελέγχω τα settings?Kαι επίσης τι volt να βάλω στο ATi Tool για να τρέχει σωστά τα 3D? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakkorn Φεβρουάριος 15, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Αν δεν κάνω λάθος κυκλοφορούν στο net εκδόσεις με τους τελευταίους Catalyst χωρίς το CCC αλλά με ενσωματωμένο το Control Panel.Μήπως δημιουργείται πρόβλημα από το .NET Framework?Αυτό που λες ισχυε μέχρι την 5.13 έκδοση απο κει και πέρα θες δε θες έχει το ccc και απαιτεί .net Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_771442169141 Φεβρουάριος 15, 2006 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Mε τις 1800αρες και 1900αρες το cod2 ειναι λες και τρεχεις παιχνιδι διετιας .1600x1200 ολα στο extra με φιλτρα στο τερμα . Το fear δεν παιζει εκει που να χτυπιεσαι .Το πιθανοτερο ειναι να φταιει κατι αλλο περα απο τα παιχνιδια .Προσωπικα στο COD2 εχω δει τα fps να πεφτουν κατακορυφαεως και 15 με ΑΜD3500+@2600,7800GT@470/1150,1GB OCZσε 1280x1024 all settings full.Αnyway σχετικα με το προβλημα που αντιμετωπιζεις πιστευωοτι δεν ειναι θεμα hardware αλλα καποιου conflict των drivers.Eνα clean installation θα ηταν οτι πρεπει αλλα σκοπος ειναινα γλυτωσεις το format. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Φεβρουάριος 15, 2006 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Αμα δεν έχει το CCC πως θα ελέγχω τα settings?Kαι επίσης τι volt να βάλω στο ATi Tool για να τρέχει σωστά τα 3D?Aσε το atitool ακομη . Ας δουμε με το overdrive τι γινεται , και προχωραμε αναλογως.Το overdrive δουλευει μεσω του CCC απο οτι εχω διαβασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironraven Φεβρουάριος 15, 2006 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Από τα παραπάνω νομίζω πως το πρόβλημα είναι καθαρά software στη περίπτωση που το hardware είναι ok . Για να μη παιδεύεσαι άδικα , δεν έχεις ένα partition μικρό να δοκιμάσεις καθαρά windows με το παιχνίδι μονο? μπορεί να ακούγεται χαζό αλλα μου έχει τύχει με μια 9600xt φίλου :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Φεβρουάριος 15, 2006 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Προσωπικα στο COD2 εχω δει τα fps να πεφτουν κατακορυφαεως και 15 με ΑΜD3500+@2600,7800GT@470/1150,1GB OCZ σε 1280x1024 all settings full. [off topic]Ειναι γνωστο οτι η σειρα X1K της ΑΤΙ εχει παρα πολυ μεγαλυτερη δυναμη στα AA/AF απο τις nvidia . Ξεκινησα να παιξω το COD2 προχθες και παιζω οπως σου ειπα στο τερμα ολα 1600χ1200 . Δεν καταλαβα με το ματι καμια διαφορα μεταξυ 1024χ768 και 1600χ1200 . [/off topic] Το παρακαναμε με το offtopic νομιζω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakkorn Φεβρουάριος 15, 2006 Author #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Δε μου απάντησε κανείς ακόμα, χωρίς CCC θα μπορώ να πειράζω τα settings?@IronRaven Καλή ιδέα αλλά δεν έχω κανένα άδειο particion, ή τουλάχιστον χώρο για να βάλω τα XP για δοκιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Φεβρουάριος 15, 2006 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Δε μου απάντησε κανείς ακόμα, χωρίς CCC θα μπορώ να πειράζω τα settings?@IronRaven Καλή ιδέα αλλά δεν έχω κανένα άδειο particion, ή τουλάχιστον χώρο για να βάλω τα XP για δοκιμή.Ποια settings ? To προβλημα σου δεν ηταν να κλεισεις το overdrive ? Αν το κανεις επανεγκατασταση , θα εχει κλειδωμενο overdrive . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakkorn Φεβρουάριος 15, 2006 Author #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Ποια settings ? To προβλημα σου δεν ηταν να κλεισεις το overdrive ? Αν το κανεις επανεγκατασταση , θα εχει κλειδωμενο overdrive .Ρε τα settings, πχ ΑΑ, AF, AI κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Φεβρουάριος 15, 2006 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Πως μπορώ να μην βάλω το CCC? Αφού θέλω δε θέλω μπαίνει ή κάνω λάθος?Και αν δεν το βάλω πως θα ελένχω τα settings?Το κουτί είτε το έχω ανοιχτό είτε κλειστό 1-2 βαθμούς θερμοκρασία το πολύ έχει διαφορά.Το τροφοδοτικό γιατί να έχει πρόβλημα? 11.99 σε full load δίνει, μετρημένο με πολύμετρο.https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 Κατέβασε εκεί που λέει drivers only. Τα settings μπορείς να τα αλλάξεις μέσω των display properties.Επίσης υπάρχουν και άλλοι drivers πχ omega που δεν το περιλαμβάνουν.Το κουτί ανοιχτό ή κλειστό παίζει ρόλο ανάλογα με την ροή αέρα που υπάρχει στο εσωτερικό του. Αν δεν έχεις καλή ροή είναι πολύ καλύτερα ανοιχτό. Εξάλλου δεν σου είπα να το αφήσεις μόνιμα ανοιχτό. Για καμια δυό ωρίτσες μέχρι να κάνεις τα τεστ.Τροφοδοτικό μην πας να αγοράσεις. Απλά δοκίμασε κάποιο άλλο αν όλα τα προηγούμενα βήματα αποτύχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironraven Φεβρουάριος 15, 2006 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Raptor 74GB - ΟΔ 250GB ? partition magic ! ένα 10Gb tops το κόβεις από το υπάρχον , αν και λίγο ριψοκίνδυνο να δεις τι γίνεται , δοκίμασε τι σου λένε τα παιδιά και αν δεν δεις φως δοκίμασε επανεγκατάσταση windows . Kind Regards Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakkorn Φεβρουάριος 15, 2006 Author #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 Κατέβασε εκεί που λέει drivers only. Τα settings μπορείς να τα αλλάξεις μέσω των display properties.Επίσης υπάρχουν και άλλοι drivers πχ omega που δεν το περιλαμβάνουν.Το κουτί ανοιχτό ή κλειστό παίζει ρόλο ανάλογα με την ροή αέρα που υπάρχει στο εσωτερικό του. Αν δεν έχεις καλή ροή είναι πολύ καλύτερα ανοιχτό. Εξάλλου δεν σου είπα να το αφήσεις μόνιμα ανοιχτό. Για καμια δυό ωρίτσες μέχρι να κάνεις τα τεστ.Τροφοδοτικό μην πας να αγοράσεις. Απλά δοκίμασε κάποιο άλλο αν όλα τα προηγούμενα βήματα αποτύχουνΜα σου είπα με ανοιχτό το κουτί η θερμοκρασία πέφτει το πολύ 1-2 βαθμούς.Με λίγα λόγια η ροή του αέρα είναι μια χαρά.Το 2 βαθμούς είναι υπερβολικό, στην πραγματικότητα το έχω δει να πέφτει 1.Όσο για το τροφοδοτικό, έτσι κι αλλιώς καλύτερο να βρω μόνο το τροφοδοτικό του Στελάρα θα έλεγα καλύτερο. Εκτός κι αν υπονοείς ότι μπορεί να έχει πρόβλημα. Αλλα και πάλι τουλάχιστον από πλευράς ρευματος όπως σου είπα πριν δίνει 11.99 full load. Οπότε δεν είναι αυτό. Τώρα αν υπερφορτώνεται αυτό δεν το ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_771442169141 Φεβρουάριος 15, 2006 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Απο το να καθεσαι να ψαχνεσαι με drivers,settings κ.λ.π κανε ενα backup στο σκληρο σου και στησε τα XP απο την αρχη με μονο τους απαραιτητους drivers.(Mobo,Vga) Περνα και το F.E.A.R. και δες τι παιζει. Ξερω ειναι επιπονο αλλα τουλαχιστον θα εχεις καλυτερη εικονα για το τι παιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakkorn Φεβρουάριος 15, 2006 Author #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Πέστε μου έναν καλό Driver Cleaner για ΑΤi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Φεβρουάριος 15, 2006 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 http://www.softpedia.com/get/Security/Secure-cleaning/Driver-Cleaner.shtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakkorn Φεβρουάριος 15, 2006 Author #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Αθώος ο Κατηγορούμενος. :051: Τελικά δεν έφταιγε η x1900xtx αλλά το o/c CPU και μνήμης.Αφού το έρηξα λίγο το ToyShop το άφησα πάνω από μιάμιση ώρα να κάνει loop και δεν κόλλησε. Η κάρτα ήταν o/c στο μέγιστο που αφήνουν οι catalysts 690/800.Μετά δοκίμασα CoD2 αλλά πάλι κόλλησε.Κατέβασα κι άλλο το o/c του Οπτερον και πάλι τα ίδια. Μεχρι που αγανάκτησα και το πήγα στα defaults. Οπότε εκεί δεν κόλλησε (πάλι την κάρτα την είχα 690/800).Πάρα πολύ κουφό πάντως.Να περνάει 2xPrime95, 2xSuperPi 32M, Memtest86+, RightMark, renderings στο 3ds max, 3D marks, και το ΤoyShop, επίσης να μην έχει πρόβλημα σε Black and White 2, Battlefield2, και NFS: Most Wanted και όμως να κολάει στο ****######σμένο (sorry αλλά τα χω πάρει πολύ άσχημα) CoD2. :097: :076: :093: :076: :093: :097: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Φεβρουάριος 15, 2006 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Στα ποσα ειχες τον επεξεργαστη και ποσα κατεληξε ??? Default ?Μηπως ειχες καποια περιεργη ρυθμιση στο bios ? Καποιο latency ? drive strength ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakkorn Φεβρουάριος 15, 2006 Author #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Στα 2700 τώρα κατέληξα, όπου πάλι το CoD2 κολάει όπως είπα πριν. Αλλά όλα τα άλλα παίζουν. (εκτός απτο FEAR που δεν το έχω τεστάρει ακόμα)Είναι 246x11 = 2706ΜΗz και οι μνήμες στα 246ΜΗz 3,4,4,8Τι περίεργη ρύθμηση εννοείς? :102: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Φεβρουάριος 15, 2006 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Στα 2700 τώρα κατέληξα, όπου πάλι το CoD2 κολάει όπως είπα πριν. Αλλά όλα τα άλλα παίζουν. (εκτός απτο FEAR που δεν το έχω τεστάρει ακόμα)Είναι 246x11 = 2706ΜΗz και οι μνήμες στα 246ΜΗz 3,4,4,8Τι περίεργη ρύθμηση εννοείς? :102:2700 και ποσο vcore ?Πρεπει να παιξεις και με το a64tweaker . Ισως να μη φταιει η CPU . Βαλε διαιρετη στις μνημες και επισης ποσταρε μας screenshot με το a64tweaker (http://www.techpowerup.com/downloads/92/A64Tweaker_V0.6beta.zip) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.