Jump to content

ΑΝΑΠΗΡΟΣ 3200+

bond

Recommended Posts

:103: ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ 3200+ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΛΟΚΙΝΓΚ!ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΠΑΩ ΣΤΑ 2.05 ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ(ΟΠΩΣ ΣΑΝ ΑΝΔΡΕΑΣ) ΜΟΥ ΚΟΛΑΕΙ!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Κι εγώ μνήμες πιστεύω οτι είναι. Λογικά ένας διαιρέτης (166ΜΗζ) θα έκανε δουλειά.

Θα σε παρακαλούσα επίσης να μην γράφεις με κεφαλαία γιατί κουράζει τον αναγνώστη και υποδηλώνει οτι φωνάζεις.

βγαλε αυτη που ειναι στα 333mhz και μεινε με 256mb θα εισαι στα 400Mhz τουλαχιστον...overclocking με 2μνημες διαφορετικης ταχυτητας διαφορετικων εταιριων και ΟΧΙ σε dual channel ΠΟΛΥ δυσκολο..επισης αφησε κανα βραδυ να τρεχει το s&m να στρωσει ο επεξ...παρε καινουργιες μνημες overclockable και θα δεις μεχρι που θα φτασει ο 3200.....

dfi εχεις.

:103: ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ 3200+ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΛΟΚΙΝΓΚ!ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΠΑΩ ΣΤΑ 2.05 ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ(ΟΠΩΣ ΣΑΝ ΑΝΔΡΕΑΣ) ΜΟΥ ΚΟΛΑΕΙ!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Οταν λες 3200+ εννοεις xp η 64?Επεισης καλο θα ηταν να μας πεις τι μνημες εχεις(μαρκα,mhz)για να μπορεσουμε να βοηθησουμε.

Μονο και μονο που θα εισαι με μια ραμ χανεις απλα να βρεις τα ορια του cpu θελεις τώρα και αν ειναι και καλο κομματι και κανει και κανα 2.8g [λεμε τωρα] χτυπας 2Χ512 uccc με κανα 80ρι e . που πανε 280 -285 .

']Μονο και μονο που θα εισαι με μια ραμ χανεις απλα να βρεις τα ορια του cpu θελεις τώρα και αν ειναι και καλο κομματι και κανει και κανα 2.8g [λεμε τωρα] χτυπας 2Χ512 uccc με κανα 80ρι e . που πανε 280 -285 .

Na υποθέσω Trancend πλαισίου?

• 3 weeks later...

κατεβασα τον διαιρετη στα 120mhz και τον πηγα στα 2.5!τρεχω το s&m,μου τον βγαζει σταθερο αλλα εξακολουθει να εχει το ιδιο προβλημα!(κολαει στα παιχνιδια,δεν δειχνει καθολου καλα τα γραφηκα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.