Jump to content



Asus V9980


ramiro

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια χαρα σε ολους!!Λοιπον εχω μια καρτα G-Force Fx5950 και 8ελω να την πουλησω αλλα δε ξερω ποσο!!8εωρω κριμα να την πουλησω για 50-70€!Ποσο λετε??

8α την δωσο σε κανεναν "λελο" για κανα 200€!!ειναι απατη αλλα τη να κανω!!Anyway παιδες ευχαριστω!!

Aμα μπορέσεις μπράβο σου. :) Αλλωστε ελευθερη αγορά έχουμε αμα δε θέλει ο άλλος να μήν την αγοράσει. Πάντως 200 είναι πααρα πολλά γιατί η 6800 έχει καινουρια 180. Ελεος δηλαδή στον παππού σου θα την πουλήσεις?

200?? Δεν δίνεις δώρο και 2ήμερη εκδρομή στο πύλιο ????Άνοιξε μια εφημερίδα και πάρε μια γέυση να υπολογίσεις περίπου .. Βάλε λίγο παραπάνω και κάνε παζάρια . Πόσο την είχες πάρει και πότε ???

Χαχα πλακα εχετε!!!!Την αγορασα 420€ πριν 1μιση χρονο!!2 μερες στο πυλιο εεε???χμμμμχμμμ

Χαχα πλακα εχετε!!!!Την αγορασα 420€ πριν 1μιση χρονο!!

Τι σημασία έχεις πόσο την είχες πληρώσει, όταν με 130€ παίρνεις την 6600 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514113 και υπάρχουν και φτηνότερες.

Κάνε τώρα και τη σύγκριση της 5950 που έχεις με την απλή 6600 (δεν μιλάμε καν για GT) http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Features/6600series/ και πες μας πόσο θα αγόραζες μία μεταχειρισμένη 6600 ενάμισυ χρόνου;

Δηλαδή σημερινά λεφτά η κάρτα σου καινούρια κάνει γύρω στα 100-110€, μεταχειρισμένη δεν πιάνει ούτε 70€. Δυστυχώς

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.