Jump to content

OCZ400512ELPE: Είναι Single-sided ή Double-sided;;;

RemAliPasas

Recommended Posts

Εγώ έχω αρχίσει να απορώ μετά ΚΑΙ από το συγκεκριμένο θρέντ, με τις δηλώσεις γνώσεων ΤΟΥ αλλα και απόψεων ΤΟΥ για την μάζα των μελών του φόρουμ....ναι για την εξέχουσα προσωπικότητα που μας βρήκε τελευταία μιλάω , μέχρι που είναι τα όρια και πότε εξαντλείται η ανοχή.

Στα χρωματιστά "μέλη" αναφέρεται η απορία μου αυτή...

Και το διορθωσα λίγο το ποστακι για να διευκρινησω οτι μιλαω σχετικα με την ανοχη στο πρόσωπο του αρχοντα Οβερβολτ.

Εντάξει γελάσαμε 1-2-3-10 αλλά κάπου πρέπει να τραβηχτεί μια γραμμή.Περάσαμε με το ένα ποδι στις προσωπικες επιθεσεις.

Σε λίγο θα λέει "σκασε νιαναρο...τι ξες εσυ?!"

Αρχική απάντηση από darkCount [Χθες, στις 23:33]

Εγώ έχω αρχίσει να απορώ μετά ΚΑΙ από το συγκεκριμένο θρέντ, με τις δηλώσεις γνώσεων ΤΟΥ αλλα και απόψεων ΤΟΥ για την μάζα των μελών του φόρουμ....ναι για την εξέχουσα προσωπικότητα που μας βρήκε τελευταία μιλάω , μέχρι που είναι τα όρια και πότε εξαντλείται η ανοχή.

Στα χρωματιστά "μέλη" αναφέρεται η απορία μου αυτή...

Και το διορθωσα λίγο το ποστακι για να διευκρινησω οτι μιλαω σχετικα με την ανοχη στο πρόσωπο του αρχοντα Οβερβολτ.

Εντάξει γελάσαμε 1-2-3-10 αλλά κάπου πρέπει να τραβηχτεί μια γραμμή.Περάσαμε με το ένα ποδι στις προσωπικες επιθεσεις.

Σε λίγο θα λέει "σκασε νιαναρο...τι ξες εσυ?!"

Αρχική απάντηση από overvolt [22-01-2005 03:07]

Μαλλον εσυ μπερδεψες τις ΓΑΛΟΤΣΕΣ με τις ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ..

Μητρικη με 3 ΣΛΟΤ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ DUAL DDR ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ NEOS .

κατι λεγαμε νομιζω...........:lock: :rant: :lock:

ο overvolt εχει δικιο σε ολα γιατι ειναι ο γνωστος πρωτος pc modder στην ελλαδα και παλιοτερη ανακαλυψη του unseen

check this:http://www.geocities.com/teranova52/html/who_i_am____.html

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=5585&highlight=%E4%E1%F3%EA%E1%EB%EF%F3

Αρχική απάντηση από chill-out [Χθες, στις 23:51]

τελικα ειναι double side or single side......:p :p :p :p :p

Αρχική απάντηση από RemAliPasas [22-01-2005 17:55]

Τελικά από επίσημο e-mail που έλαβα από το support της OCZ πληροφορήθηκα ότι το dimm είναι double-sided. :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.