hellrider Ιανουάριος 23, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Ρε φανη μην το ψαχνεις το θεμα δες τις απαντησεις του και θα καταλαβεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιανουάριος 23, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Hellrider Ρε φανη μην το ψαχνεις το θεμα δες τις απαντησεις του και θα καταλαβεις!! Χεχε...τις ειδα!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιανουάριος 23, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Εγώ έχω αρχίσει να απορώ μετά ΚΑΙ από το συγκεκριμένο θρέντ, με τις δηλώσεις γνώσεων ΤΟΥ αλλα και απόψεων ΤΟΥ για την μάζα των μελών του φόρουμ....ναι για την εξέχουσα προσωπικότητα που μας βρήκε τελευταία μιλάω , μέχρι που είναι τα όρια και πότε εξαντλείται η ανοχή.Στα χρωματιστά "μέλη" αναφέρεται η απορία μου αυτή...Και το διορθωσα λίγο το ποστακι για να διευκρινησω οτι μιλαω σχετικα με την ανοχη στο πρόσωπο του αρχοντα Οβερβολτ.Εντάξει γελάσαμε 1-2-3-10 αλλά κάπου πρέπει να τραβηχτεί μια γραμμή.Περάσαμε με το ένα ποδι στις προσωπικες επιθεσεις.Σε λίγο θα λέει "σκασε νιαναρο...τι ξες εσυ?!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιανουάριος 23, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από darkCount [Χθες, στις 23:33] Σε λίγο θα λέει "σκασε νιαναρο...τι ξες εσυ?!" Χε χε... 35 χρονια εμπειρια ειναι αυτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Ιανουάριος 23, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Χε χε... 35 χρονια εμπειρια ειναι αυτη... ’σε τα γελάκια δικέ μου...We are dealing with a Pro here. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 23, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Για λήγο σεβασμό στον overvolt δεν φτάνει που μας κάνει την χάρη που ποστάρει και μας διαφωτίζει με τις γνώσεις του, τον δουλέβετε κιόλας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 23, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από darkCount [Χθες, στις 23:33] Εγώ έχω αρχίσει να απορώ μετά ΚΑΙ από το συγκεκριμένο θρέντ, με τις δηλώσεις γνώσεων ΤΟΥ αλλα και απόψεων ΤΟΥ για την μάζα των μελών του φόρουμ....ναι για την εξέχουσα προσωπικότητα που μας βρήκε τελευταία μιλάω , μέχρι που είναι τα όρια και πότε εξαντλείται η ανοχή.Στα χρωματιστά "μέλη" αναφέρεται η απορία μου αυτή...Και το διορθωσα λίγο το ποστακι για να διευκρινησω οτι μιλαω σχετικα με την ανοχη στο πρόσωπο του αρχοντα Οβερβολτ.Εντάξει γελάσαμε 1-2-3-10 αλλά κάπου πρέπει να τραβηχτεί μια γραμμή.Περάσαμε με το ένα ποδι στις προσωπικες επιθεσεις.Σε λίγο θα λέει "σκασε νιαναρο...τι ξες εσυ?!" Αρχική απάντηση από overvolt [22-01-2005 03:07] Μαλλον εσυ μπερδεψες τις ΓΑΛΟΤΣΕΣ με τις ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ .. Μητρικη με 3 ΣΛΟΤ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ DUAL DDR ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ NEOS . κατι λεγαμε νομιζω...........:lock: :rant: :lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrooooo Ιανουάριος 26, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 ο overvolt εχει δικιο σε ολα γιατι ειναι ο γνωστος πρωτος pc modder στην ελλαδα και παλιοτερη ανακαλυψη του unseen check this:http://www.geocities.com/teranova52/html/who_i_am____.htmlhttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=5585&highlight=%E4%E1%F3%EA%E1%EB%EF%F3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Ιανουάριος 26, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 τελικα ειναι double side or single side...... :p :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
RemAliPasas Ιανουάριος 27, 2005 Author #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από chill-out [Χθες, στις 23:51] τελικα ειναι double side or single side...... :p :p Αρχική απάντηση από RemAliPasas [22-01-2005 17:55] Τελικά από επίσημο e-mail που έλαβα από το support της OCZ πληροφορήθηκα ότι το dimm είναι double-sided. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.