lazarosleon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2006 ΚαλησπέραΕχω τον Acer Aspire 3000 και θέλω να βάλω (εάν αξίζει η υπόθεση) μια καλύτερη κάρτα ήχουν (θα συνδέσω το Laptop με το αμάξι που έχει αρκετά καλό ηχο) είτε PCMCIA είτε USB, τι λέτε αξίζει??και αν ναι ποιά???Επίσης θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο TV tuner για τον ανωτέρω υπολογιστή και αν οπωδσήποτε απαιτείται κάποια κεραία, είτε PCMCIA είτε USB και πάλι....ΕυχαριστώΥ.Γ. Αν ειχα και κάποιες ενδεικτικές τιμές στο περίπου παρακαλώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Φεβρουάριος 12, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2006 ΚαλησπέραΕχω τον Acer Aspire 3000 και θέλω να βάλω (εάν αξίζει η υπόθεση) μια καλύτερη κάρτα ήχουν (θα συνδέσω το Laptop με το αμάξι που έχει αρκετά καλό ηχο) είτε PCMCIA είτε USB, τι λέτε αξίζει??και αν ναι ποιά???Δεν ξέρω πόσο αντικραδασμικά είναι τα laptop (δεν είχα ποτέ μου), αλλά να διαβάζει από τον σκληρό το mp3, καθώς το αμάξι περνά από λακούβες δεν μου φαίνεται και πολύ υγιές γισ τον σκληρό σου μακροπρόθεσμα.Πιστεύω θα είσαι πολύ καλύτερα με ένα mp3 player αυτοκινήτου Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Φεβρουάριος 12, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2006 Στον φορητό πετάω ένα DL DVD και τελειώνω, αν και γενικά οι δίσκοι αυτοί θεωρητικά ειναι πιο πολύ αντοχής σε σχέση με τους απλούς σύμφωνα πάντα με τα όσα λένε οι πωλητές και τα περιοδικά, εν πάσει περιπτώση με βολεύει έτσι, καλά ειναι. Για να δούμε λοιπόν, τι περιθώρια βελτίωσης έχουμε σε ήχο + σε TV??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.