Odyseas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2006 Επαθα ενα ατυχημα μαλλον σοβαρο.Ο σκληρος δισκος ειναι χωρισμενος σε δυο τμηματα. Οταν πηγα να κανω restore μεσα απο το ghost της Norton, εκανα ενα λαθος και αντι να κανω restore/local/ partition/ from image/ εκανα disk/ from image με αποτελεσμα : ο δισκος εγινε ενα, εσβησε ο διαμερισμος (partition) και μαζι χαθηκαν τα μουσικα αρχεια που ηταν αποθηκευμενα μεσα.Με ενα προγραμμα (το On Track Data Recovery) ανεκτησα μεν τα χαμενα μουσικα αρχεια (wave, mp3) ουσιαστικα ομως ειναι σαν να μην εκανα τιποτα, και το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης.Τα αρχεια αυτα προερχονται απο το cubase (audio-midi sequencer) και ειναι tracks απο διαφορα songs. Ακους δηλ. σ' ενα αρχειο μια κιθαρα, σ' ενα αλλο δευτερο ενα μπασσο κοκ. Για οσους γνωριζουν την σχετικη ορολογια ειναι αρχεια πριν απο το mixdown (το αρχειο mixdown ειναι αυτο που ακουμε στο cd του εμποριου με ολα τα οργανα μιξαρισμενα σε δυο καναλια.)Τα ανακτημενα αρχεια που εχω, ειναι αναριθμητα και ολα μαζι μεσα σ' ενα φακελλο, και δεν χρησιμευουν σε τιποτα. Ειναι σαν να εχεις χιλιες φωτογραφιες σχισμενες σε χιλιαδες κομματακια.Υπαρχει περιπτωση να ανακτησω τα αρχεια, το καθενα μεσα στο φακελλο του με το ονομα του song στο οποιο ανηκει κλπ ; Εστω στο περιπου. Αν ξερει καποιος ας με βοηθησει λιγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odyseas Φεβρουάριος 14, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 Ρε παιδια, μηδεν μου βαλατε ολοι ; Τι θα πω τωρα στον πατερα μου !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Φεβρουάριος 14, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 Κάτι παρόμοιο είχα πάθει με το Get Data Back.Με το Easy recovery pro τα κατάφερα καλύτερα. Θα πρέπει όμως να τρέξεις το πρόγραμμα στον κατεστραμμένο δίσκο και να μην γράψει ή σβήσει τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jara Φεβρουάριος 14, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 δοκίμασε το file scavanger εμενα με έσωσε ενώ το data back όχι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Φεβρουάριος 14, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 file scavanger και απο μενα,με εχει σωσει δις και με 95% καλα αποτελεσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odyseas Φεβρουάριος 16, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 Θα το βρω το file scavanger. Που θα παει. Και το Easy recovery. Ας ελπισομε οτι κατι θα γινει. Αλλοιως θα τρεχω στους γιατρους. Ευχαριστω για την βοηθεια !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
readme Φεβρουάριος 21, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 Και εγώ με το easy recovery είχα ανακτήσει όλα τα email που είχα στο outlook και είχα ξεχάσει να backupάρω πριν από format! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.