apotsi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2006 Ενδιαφέρομαι για να αγοράσω επιτραπέζιο DVD-R ώστε να αντικαταστήσω επιτέλους το Video VHS. Επειδή όμως δεν έχω ασχοληθεί καθόλου μ' αυτά, μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο ? Ακόμα θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει περίπου πώς δουλεύουν αυτά που έχουν σκληρό δίσκο (ή όλα έχουν ???). Τα γράφεις πρώτα στον δίσκο και μετά γράφονται σε δισκάκι; Μπορείς να τα δεις από τον δίσκο πριν τα γράψεις ή δεν γίνεται κάτι τέτοιο ??? HELP !!!!!!:100::100::100::100: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Φεβρουάριος 12, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2006 oπως τα λες ειναι.υπαρχουν τα απλα που δεν εχουν δισκο. Αυτα λειτουργουν οπως ακριβως τα VHS, με τη διαφορα οτι γραφουν στο DVD (R ή RW). Αν πατησεις Rec ξεκιναει ενα καινουργιο τιτλο, αν πατησεις Rec stop τον ολοκληρωνει και μετα παει σε αλλον. (κεφαλαια, αν θες, συνηθως μπαινουν αυτοματα ανα 5' )Εχουν και κατι επιλογες για υποτυπωδες edit εκ των υστερων, αλλα αν τις χρησιμοποιησεις δεν ειναι συμβατες με αλλα dvd και ισως εχεις προβλημα και στο pc.Πιο καλα να κανεις rip στο pc και να κανεις απο εκει οτι θες.και αυτα με δισκο, που γραφεις στο σκληρο δισκο, βλεπεις οτι θες απο εκει, και μπορεις να κανεις edit σε οτι εχεις γραψει και να τα γραψεις μετα σε DVD (πχ να βγαλεις τις διαφημισεις)Απο εκει και περα ειναι θεμα κοστους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Φεβρουάριος 12, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2006 Οπότε μου φαίνεται ότι με δίσκο είναι τα καλύτερα. Αυτό ακριβώς θέλω να κάνω...Έχετε κανένα να μου προτείνετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Φεβρουάριος 12, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2006 Πιο καλα να κανεις rip στο pc και να κανεις απο εκει οτι θες..Rip πώς κάνεις; Υπάρχει σύνδεση USB ή Firewire, ή :115: ... βγάζεις τον δίσκο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Φεβρουάριος 12, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2006 καλα, προφανως ειναι καλυτερα με το σκληρο. Γι αυτο ειπα ειναι θεμα κοστους, αλλιως δε θα το συζητουσα καν :003:μοντελο δυστυχως δεν ξερω να σου προτεινω... rip σημαινει απο dvd στο σκληρο, ... προφανως βγαζεις το δισκακι :003: Link to comment Share on other sites More sharing options...
istrios1442169073 Φεβρουάριος 12, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2006 Έχουν αγοράσει 2 φίλοι μου το LG RH-7500 DVD-HDD-Recorder με 80 GB σκληρό και μου είπαν ότι είναι πολύ καλό. Η τιμή του είναι γύρω στά 320 Ευρώ.Μπορείς να το δεις ΕΔΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Φεβρουάριος 13, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Ωραίος... Κανένας άλλος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 13, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Καλα ειναι αυτα τα οποια μπορουν να γραψουν σε dvd-rw video mode.Οσα μπορουν με αυτον τον τροπο εχουν και μεγαλες δυνατοτητες μονταζ.Το ιδιο και με το λιγοτερο γνωστο dvdram.Το lg7500 που αναφερθηκε πιο πανω εχει πλεον αντικατασταθει απο νεωτερο ξισου καλο μοντελλο (177 αν θυμαμαι καλα).Πολυ καλο ειναι και το pioneer 433.Και τα 2 εχουν 80gb δισκο.Υπαρχουν φυσικα και μεγαλυτερα αδερφακια τους.Κοινως, μακρια απο recorders (με η χωρι δισκο) που γραφουν μονο σε +r.Αποψη μου ειναι να πας βουρ για οτ νεο lg η το pioneer 433.Τα sony εχουν και αυτα καλο μονταζ αλλα λενε οτι το τελικο προιον στο δισκακι δεν ειναι πολυ συμβατο με αλλες συσκευες.Αυτα!Ελπιζω να σε βοηθησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 13, 2006 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Σε τι μεσο προβολης θα στελνει σημα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Φεβρουάριος 13, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Τηλεόραση 29" Philips CRT με Progressive Scan Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 13, 2006 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Ειδα πριν μερικες μερες τον συνδιασμο Samsung LE 32 R 51 B LCD με Yamakawa DVD(δεν θυμαμαι ακριβως το μοντελο) 720p συνδεμενα με HDMI και εμεινα εκπληκτος απο την καθαροτητα της εικονας.Αλλα εσενα μαλλον δεν απασχολει αυτο καθως εχεις CRT.Παντως και γω νομιζω καλυτερα ripping στο PC με DVD shrink.....εκτος αν θες να γραφεις καποιες εκπομπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Φεβρουάριος 13, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 εκτος αν θες να γραφεις καποιες εκπομπες.Ακριβώς αυτό. Να μπορώ να γράφω κάποιες εκπομπές (ίσως και με timer), να τις βλέπω από το δίσκο (αν γίνεται κάτι τέτοιο) κι αν μ' αρέσει να τις γράφω σε DVD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 13, 2006 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Ακομα παλευω να βρω tvtuner για pc με τελεια εικονα...Καλυτερα εννοειται το stand alone dvdr... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Φεβρουάριος 13, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Βρήκα ένα συγκριτικό με DVD-R από το περιοδικό HiTECH.Είναι τόσο ακριβά...;T111_DVD_Recorders_Internet.xls Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Φεβρουάριος 13, 2006 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Καλα ειναι αυτα τα οποια μπορουν να γραψουν σε dvd-rw video mode.Οσα μπορουν με αυτον τον τροπο εχουν και μεγαλες δυνατοτητες μονταζ.Το ιδιο και με το λιγοτερο γνωστο dvdram.ελα ρε, που εισαι?αυτο που λες πως το εννοεις? για αυτα που δεν εχουν σκληρο ή και για αυτα που εχουν?αυτα με σκληρο δεν νομιζω οτι τιθεται θεμααν εννοεις σε αυτα που δεν εχουν, ναι το video mode ειναι καλυτερο, πιο συμβατο με pc.στο παρακατω ομως κανεις λαθος:Κοινως, μακρια απο recorders (με η χωρις δισκο) που γραφουν μονο σε +r.στα +R/RW δεν υπαρχει η διαφορα vr mode και video mode που υπαρχει στα -ενα φορματ εχουν και ειναι απολυτως συμβατο με τα pc Εχουν ενα φακελο VIDEO_ΤS που εχει μεσα κανονικα DVD αρχεια και εναν φακελο VIDEO_RM που μαλλον πρεπει να αποθηκευει αρχεια σχετικα με το υποτυπωδες editing που μπορεις να κανεις, ομως πολυ απλα δεν κανεις και δεν εχεις κανενα προβλημα.Μαλιστα αντιθετως, ειναι πολυ πιο συμβατα και απροβληματιστα απο τα -το λεω αυτο γιατι εχω + εγω, και - στη δουλεια, και εχω μεγαλα προβληματα με το εκει, να θυμηθεις να βαλεις το video mode, να το κλεισεις, χωρια κατι μεταφυσικα: εβαλα χυμα ΤΥ- (ΤΥG) δεν παιζουν μετα στο pc μου, και δεν ξερω γιατι, ενω τα That's παιζουν !Αβυσσος σου λεω , ενω με τα + κανενα προβλημα.και με σκληρο δισκο να ειχα, οταν θα ερχοταν η ωρα της εγγραφης παλι + θα προτιμουσα να τα γραφω για να αποφυγω οποιαδηποτε περιπετεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 13, 2006 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 300 με 360 θα βρεις τα lg/pioneer με τους 80αρηδες... Αλλο οι τιμες λιανικης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Φεβρουάριος 13, 2006 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Τολη, οι τιμες μαλλον ειναι αντιπροσωπιας.με σκληρο βρισκεις απο 300Ε που ειπαν πιο πανω, 400 και 500 συνηθως οι αλλες μαρκες (sony philips pioneer), και ενταξει τοπ μοντελα μπορει να εχουν τρελλα λεφτα, δεν εχει σημασια.χωρις σκληρο βρισκεις πλεον με κατω απο 200.Πιστευω οτι εχει μεγαλη σημασια αν παρεις με σκληρο, να δεις πως ακριβως κανει το editing και το τελικο αποτελεσμα.Επειδη δεν εχω δει καθολου τετοια μοντελα, εγω δεν θα θελα να παρω κατι χωρις να το εχω δει στην πραξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Φεβρουάριος 13, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Γι' αυτό ρωτάω από κάποιον που έχει...ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 13, 2006 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 300ε πηρε σημερα το lg 177 ενας φιλος ...Το 7500 εχει καταργηθει.Μπορεις να το βρεις ομως σε αποθηκες κωτσοβολου.Βαλε εναν υπαλληλο να ψαξει.Τι budget εχεις ρε Τολαρε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Φεβρουάριος 13, 2006 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Μάξιμουμ 250€.LG 177 ???Ποίο είναι αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.