Jump to content

Widescreen

kickeras

Widescreen or not?  

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Μιας και οι widescreen οθόνες έχουν αρχίσει και πολλαπλασιάζονται σίγουρα κυριαρχεί το πρόβλημα στον κόσμο....should i go for it or not? για αυτό λοιπόν μέσω αυτού του thread θα ήθελα να δω ποια είναι η γνώμη των χρηστών που αλλάξανε ή που δεν δέχονται να αλλάξουν στο wide για τις όποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν το pc τους(είτε games, είτε multimedia, είτε φωτογραφία, development, etc.). Εγώ έκανα το βήμα πάντως και περιμένω πως και πως την 2110w :D:D:D:D:D.

Καλό θα ήταν να λέμε και τι οθόνη έχει ο καθένας και αν είναι ικανοποιημένος με αυτή.

DimGR, θα σε παρακαλούσα να κανεις ενα resize της εικόνας του post No4 στα 600 πλάτος.

Ευχαριστώ.

είναι και αυτή μεγάλη?? έλεος πια δηλαδή :070:

"σβιστινα" τι να σου πω και άσε ένα link μονο

είναι και αυτή μεγάλη?? έλεος πια δηλαδή :070:

"σβιστινα" τι να σου πω και άσε ένα link μονο

αφου βρε DimGR τόσο είναι το όριο... :002:

Η επαφή με widescreen έχει γίνει μόνο με φορητού (Vaio fs315s) αλλά δύσκολα ξαναγυρνάω πίσω. Αν φτιάξω desktop σύστημα σίγουρα πάμε για wide

Ποιος ο λογος του 16:9,προσφερει κατι,απ οτι εχω καταλαβει τις λιγες ωρες που δουλεψα σε wide,απλα οχι.Προτιμω την 4:3 μιας και την βρισκω πιο σωστη αναλογια.

Παω στοιχημα οτι αν ειχαμε απο την αρχη 16:9 και καποια φαση εβγαινε η 4:3 παλι τα ιδια θα λεγατε,"πω ειναι καλυτερη" "εμενα μου αρεσει" κλπ.

Βασικά η "σωστότερη" αναλογία είναι η 16¨9, αν θεωρήσουμε ότι η "χρυσή τομή" των αρχαίων Ελλήνων είναι το απόλυτα σωστό.

Χωρίς αμφιβολία, η αναλογία 16:9 είναι η καλύτερη για την παρακολούθηση ταινιών, παιχνιδιών κτλ. Επομένως ΣΙΓΟΥΡΑ θα είναι κορυφαία σαν τηλεόραση.

Τώρα για το PC εξαρτάται τη χρήση: Αν παίζεις παιχνίδια είναι ΟΚ, αν όμως γράφεις κείμενα, κώδικα κτλ. τότε είναι δύσχρηστη γιατί δεν έχεις πολύ πλάτος. Το έχω παρατηρήσει πολλές φορές αυτό με το φορητό μου υπολογιστή.

Το ''πλατος'' ομως εξαρταται αμεσα και απο την αναλυση.Για μενα οι widescreen εχουν νοημα υπαρξης απο 20 ιντσες και ανω λογω αναλυσης και μονο (1680χ1050).Να εχεις καθετα τουλαχιστον τα 1050 pixels και να εισαι στην χειροτερη ισος με καποιον που εχει 19αρα 4/3 (1024 καθετα)...

Γενικά, συμφωνώ με τον VaderGr. Καλές οι Widescreen σε μεγάλες ίντσες αλλά μόνο για παιχνίδια και ταινίες.

Προσωπικά, δεν προτιμώ Widescreen στο PC μου. (καλά εγώ βέβαια δεν προτιμώ TFT έτσι κι αλλιώς). Αλλά η TV είναι Widescreen και δεν το μετανιώνω που τη προτίμησα από μια 4:3.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.