Jump to content



Asus A8N-SLI Premium και θερμοκρασίες


istrios1442169073

Recommended Posts

Η μητρική έχει υψηλότερη θερμοκρασία από τον επεξεργαστή. Λίγο παράξενο δεν είναι? Ρίχτε μια ματιά στις θερμοκρασίες και στα Volt και πείτε μου την γνώμη σας να δω που βαδίζω.Οι μετρήσεις έγιναν με το PC Probe II της Asus.

PCPROBEII.GIF

Amd Athlon 64 X2 4800+

Asus A8N-SLI Premium

OCZ PC 3200 2 GB

2x160 GB Seagate Sata 2 σε Raid 0

ATI X1300 256 MB (Προσωρινά)

Antec 480W

Link to comment
Share on other sites

Καλά τα λές αλλά για να καταφέρω εγώ ειδικά να βάλω πολύμετρο θέλω ειδικά εντατικά σεμινάρια :003: Πάνω κάτω είμαι καλά δηλαδή τουλάχιστον όσον αφορά τη μητρική?

Link to comment
Share on other sites

Με τι ψυξη εισαι ? Η θερμοκρασιες αυτες ειναι με CPU idle ??

Mε μαμά ψύκτρα και CPU idle.Η ψύκτρα που συνόδευε τον επεξεργαστή μου φάνηκε αρκετά καλή ειδικά με τα 4 Heat-Pipes που έχει.

Link to comment
Share on other sites

το κουτί σου έχει κανονική τοποθέτηση μητρικής η είναι ανάποδα (βλέπε λίαν-li)?

Eίχα διαβάσει κάτι σχετικό ότι δηλαδή εάν η μητρική μπει ανάποδα τότε έχουμε αύξηση της θερμοκρασίας. Η μητρική έχει τοποθετηθεί στο δεξί πλαινό μέρος σε ένα Τhermaltake Xaser 2000 Aluminium. Όπως δηλαδή και η προηγούμενη μητρική που είχα. Νομίζω είναι κανονικά τοποθετημένη.

Link to comment
Share on other sites

Μήπως επειδή η SLI-Premium έχει παθητικό σύστημα ψύξης? Στη SLI deluxe που έβαλα παθητικό zalman στο nf4, γιατί το ανεμηστιράκι σφύριζε σα διαολάκι πήρε μερικούς βαθμούς πάνω. Η critical θερμοκρασία του chipset ποία είναι? Πάντως 45άρες έχω βαρέσει και εγώ, και λαμβάνοντας υπόψη και τα λεγόμενα των παραπάνω χρηστών δεν πρέπει να τίθεται θέμα ανησυχίας

Link to comment
Share on other sites

Μήπως επειδή η SLI-Premium έχει παθητικό σύστημα ψύξης? Στη SLI deluxe που έβαλα παθητικό zalman στο nf4, γιατί το ανεμηστιράκι σφύριζε σα διαολάκι πήρε μερικούς βαθμούς πάνω. Η critical θερμοκρασία του chipset ποία είναι? Πάντως 45άρεσ έχς βαρέσει και εγώ, και λαμβάνοντας υπόψη και τα λεγόμενα των παραπάνω χρηστών δεν πρέπει να τίθεται θέμα ανησυχίας

Critical όπως τις δίνει το πρόγραμμα της Asus.

critical.gif

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.