Jump to content

DVD-R Bulkpaq OMG best quality...

varelasj

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μου εφερε ενα φιλαρακι σημερα κατι ενα τετοιο dvd και λεω κι εγω τι να κανω για να περασει και η ωρα :). Ας το σκαναρω για errors να δουμε πως τα παει. Γραμμενο σε 4x και παραθετω τα τρομερα αποτελεσματα παρακατω!

Τα σχολια δικα σας :098: !!!

bulkpaqqc8or.th.jpg

hmm... infosmart01 ... δεν τα εχω πετυχει ποτε μου φαινεται - τυχερος ημουν :)

Να σε ρωτησω κι εσενα που εχεις μεγαλυτερη εμπειρια με τα media. Αναλογο δισκακι με αυτο εχεις δει ? Ή να το θεσω καπως διαφορετικα χειροτερο scan εχεις κανει ??? :110:

Προσωπικα οχι - τουλαχιστον οχι απο δισκακι που περιμενα να δουλευει (ειχα καταστρεψει καποιο με γυαλοχαρτο για λογους δοκιμων :) ), αλλα εχω δει πολλες σαρωσεις απο αρκετα χειροτερα.

Μπορεις να δοκιμασεις να καψεις καποιο σε αλλο οδηγο και να το σκαναρεις παλι με το 1653?

Προσωπικα οχι - τουλαχιστον οχι απο δισκακι που περιμενα να δουλευει (ειχα καταστρεψει καποιο με γυαλοχαρτο για λογους δοκιμων :) ), αλλα εχω δει πολλες σαρωσεις απο αρκετα χειροτερα.

Μπορεις να δοκιμασεις να καψεις καποιο σε αλλο οδηγο και να το σκαναρεις παλι με το 1653?

Sure θα καψω ενα στο nec3540a και θα καψω κι ενα στο liteon1653s που γινονται οι σαρωσεις. Το δισκακι γραφτηκε σε liteon 1635 αν δεν κανω λαθος με official firmware.

Mε λιγο ψαξιμο θυμηθηκα γιατι μου ηταν λιγο γνωστο το ονομα - προκειται για την εταιρεια η οποια ειναι υπευθυνη κατα κορον για τα fake TY media που εχουν κυκλοφορησει στην αγορα ανα τον κοσμο. Good deal you got there :)

αυτή πως σας φαίνεται? :063: :046:

είναι datawrite γραμμένο 8x σε nec3520

Ποπο κορυφαιο κι αυτο :016: ! Μου φενεται θα γεμισουμε το thread με μουφοdvd να ξερουμε ποια να μην περνουμε. ΛΟΛ

Τελικα καταφερα να κανω το scan και στο δισκακι που εγραψα με το liteon αλλα μονο στο 1x. Παραπανω κολαγε...

bulkpaqqcliteon2bc.th.jpg

• 2 weeks later...

Επεσε στα χερια μου εντελως τυχαια και εναν dvd+r κι αυτο bulkpaq 4χ και τα αποτελεσματα ηταν θεαματικα (προς το καλυτερο εννοω αυτη τη φορα :p).

bulkpaqrnec9mw.th.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.