Jump to content

Sound Card for recording

ironraven

Recommended Posts

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια κάρτα ήχου για το νέο μου υπολογιστή (P4) , Ο λόγος που την θέλω βασικά είναι για την κιθαρίτσα μου , για παιχνίδια η video δεν θέλω tpt παραπάνω από 5.1 που θα μπορούσε και η on board να μου προσφέρει , Οποτε το βάρος πέφτει στο καλο playback και αξιόπιστο recording , και πολλές επιλογές για πολυκάναλο recording αν υπάρχει αυτή η περίπτωση :(

ps. είδα ένα thread πιο κάτω για αγορά κάρτα ήχου και γινόταν πανικός και μιας στρέφομαι σε άλλο τομέα είπα να ρωτήσω από τι αρχή. Καμια ιδέα?

Κοίταγα τα specs στις creative X-FI και ζαλίστηκα.

τις m audio κοίταγα κι εγώ χτες , βρήκα μια firewire στο amazon σε πολύ καλύτερη τιμή , σκεφτόμουν μια aurora 18 =) Πάλι δεν θα πάρουμε αυτοκίνητο φέτος... Τελικά μάλλον θα καταλήξω με την m audio. δεν βλέπω κάτι άλλο προσιτό. Από πλευράς creative απλά δεν βρήκα tpt

Φιλε, εχω την Μ-Audio Audiophile 24/96, την πηρα γυρω στα 115 ευρω.

Εχει βγει και η πιο καινουρια, αλλα αυτη ειναι νομιζω οτι πρεπει και εχει παρει και πολλα βραβεια. Ο λογος S/N ratio κορυφαιος, καμμιά σχέση με creative ή onboard καρτες.

Είναι αρκετα καλή με το παραπανω για αυτο που τη θες

Θα πάω σήμερα το απόγευμα να δοκιμάσω την κάρτα ενός φίλου εδώ να δω τι honey "γενεστε" , αν με εντυπωσιάσει θα παραγγείλω την firewire έκδοση από μια m-audio που είδα με 1/4 jacks :) Ευχαριστώ για τη συμμετοχη

μιας και εμπλέκουν το όνομα μου :106: θα σου πω τα εξής .

δεν αξίζει να δόσεις λεφτά για firewire ενώ δεν έχεις laptop(δεν είδα τι έχεις)

τελευταία πολύ καλά και απροβλημάτιστα παίζουν τα μοντέλα της emu όπου με 200 ευρώ έχεις ποιότητα στα dac'σ ίδια με degidesign(απλά κορυφαία).192khz 24bit

οι m-audio φυσικά είναι και αυτές pole καλές με συνεχή αναβάθμιση drivers και πολύ καλή ποιότητα hardware.

καλή αγορά man.

ευχαριστώ για την παρατήρηση fsbmaniac , το θέμα είναι πως έχω laptop :) και εκεί κάνω δουλειά όταν είμαι εκτος σπιτιού , οποτε θα με εξυπηρετούσε αφάνταστα να την περνώ μαζί μου . το άλλο θέμα είναι πως το desktop σπίτι μου έχει ήδη αρκετές pci κάρτες και δεν θέλω να το γεμίσω. αν και ο στελάρας μου έδειξε μια pciexpress έκδοση.

Πάντως δοκίμασα την m audio ενός φίλου εδώ , και μπορώ να πω από ηχητικής άποψης με εντυπωσίασε και με τι "πεταλιερα" δούλεψε άψογα και από πλευράς ηχογραφήσεις με effe και με amplitube δούλεψε άψογα , όσες creative έχω δοκιμάσει προσθέτανε βόμβο στη ηχογράφηση . το μονο που μένει είναι να την αγοράσω :)

και πάλι ευχαριστώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.