ironraven Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2006 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια κάρτα ήχου για το νέο μου υπολογιστή (P4) , Ο λόγος που την θέλω βασικά είναι για την κιθαρίτσα μου , για παιχνίδια η video δεν θέλω tpt παραπάνω από 5.1 που θα μπορούσε και η on board να μου προσφέρει , Οποτε το βάρος πέφτει στο καλο playback και αξιόπιστο recording , και πολλές επιλογές για πολυκάναλο recording αν υπάρχει αυτή η περίπτωση ps. είδα ένα thread πιο κάτω για αγορά κάρτα ήχου και γινόταν πανικός και μιας στρέφομαι σε άλλο τομέα είπα να ρωτήσω από τι αρχή. Καμια ιδέα? Κοίταγα τα specs στις creative X-FI και ζαλίστηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jara Φεβρουάριος 11, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 κοίτα παιχνίδια και recording δεν πολύ πάνε μαζί στις κάρτες ήχου...πες τι σε ενδιαφέρει περισσότερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironraven Φεβρουάριος 11, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 Σαφώς για την κιθάρα με ενδιαφέρει πιο πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jara Φεβρουάριος 11, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 ποσα χρήματα διαθέτεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironraven Φεβρουάριος 11, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 μέχρι και 200E ίσως και παραπάνω τα δίνω αν είναι να την κρατήσω για πάνω από 3 χρονια και να έχει υποστήριξη για drivers για τα νέα λειτουργικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironraven Φεβρουάριος 12, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2006 κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Φεβρουάριος 13, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540171εγω θα παρω αυτην την καρτα.αλλα αν ειχα 200ευρω θα επερνα την παρακατωhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540167 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jara Φεβρουάριος 13, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 κοίτα λίγο στο site elina.grαυτές :http://www.elina.gr/page.php?lang=gr&type=dynamicshow&content=9286http://www.elina.gr/page.php?lang=gr&type=dynamicshow&content=9565http://www.elina.gr/page.php?lang=gr&type=dynamicshow&content=9166http://www.elina.gr/page.php?lang=gr&type=dynamicshow&content=9164 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironraven Φεβρουάριος 13, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 τις m audio κοίταγα κι εγώ χτες , βρήκα μια firewire στο amazon σε πολύ καλύτερη τιμή , σκεφτόμουν μια aurora 18 =) Πάλι δεν θα πάρουμε αυτοκίνητο φέτος... Τελικά μάλλον θα καταλήξω με την m audio. δεν βλέπω κάτι άλλο προσιτό. Από πλευράς creative απλά δεν βρήκα tpt Link to comment Share on other sites More sharing options...
jara Φεβρουάριος 13, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 η m-audio πιστεύω πως θα σε καλύψει :001: ρότα και τον fsbmaniac και αυτός ασχολιέται... :112: και δες το review της m audio εδώ(pctech). :071: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironraven Φεβρουάριος 13, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 oh ευχαριστώ γιάρα για την ταλαιπωρία Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_t Φεβρουάριος 13, 2006 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Φιλε, εχω την Μ-Audio Audiophile 24/96, την πηρα γυρω στα 115 ευρω. Εχει βγει και η πιο καινουρια, αλλα αυτη ειναι νομιζω οτι πρεπει και εχει παρει και πολλα βραβεια. Ο λογος S/N ratio κορυφαιος, καμμιά σχέση με creative ή onboard καρτες.Είναι αρκετα καλή με το παραπανω για αυτο που τη θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironraven Φεβρουάριος 13, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 καλά για on board ούτε συζήτηση να γίνετε δεν έχουν καν mixer τις προκοπης Link to comment Share on other sites More sharing options...
jara Φεβρουάριος 14, 2006 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 καλά για on board ούτε συζήτηση να γίνετε δεν έχουν καν mixer τις προκοπης e πάρε αυτό τότε που είναι και ανοξείδωτος! :030: :030: :030: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironraven Φεβρουάριος 14, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 αυτό ίσως κάνει καλύτερη δουλειά , τι τιμή έχει στο ebay ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
circi Φεβρουάριος 14, 2006 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 M-Audio ειναι οι καλυτερες για εγγραφη μουσικης Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironraven Φεβρουάριος 14, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 Θα πάω σήμερα το απόγευμα να δοκιμάσω την κάρτα ενός φίλου εδώ να δω τι honey "γενεστε" , αν με εντυπωσιάσει θα παραγγείλω την firewire έκδοση από μια m-audio που είδα με 1/4 jacks Ευχαριστώ για τη συμμετοχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
fsbmaniac Φεβρουάριος 16, 2006 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 μιας και εμπλέκουν το όνομα μου :106: θα σου πω τα εξής .δεν αξίζει να δόσεις λεφτά για firewire ενώ δεν έχεις laptop(δεν είδα τι έχεις)τελευταία πολύ καλά και απροβλημάτιστα παίζουν τα μοντέλα της emu όπου με 200 ευρώ έχεις ποιότητα στα dac'σ ίδια με degidesign(απλά κορυφαία).192khz 24bitοι m-audio φυσικά είναι και αυτές pole καλές με συνεχή αναβάθμιση drivers και πολύ καλή ποιότητα hardware.καλή αγορά man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jara Φεβρουάριος 16, 2006 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 μιας και εμπλέκουν το όνομα μου :106: θα σου πω τα εξής .Πάει έμπλεξες τώρα!!! :036: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironraven Φεβρουάριος 16, 2006 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 ευχαριστώ για την παρατήρηση fsbmaniac , το θέμα είναι πως έχω laptop και εκεί κάνω δουλειά όταν είμαι εκτος σπιτιού , οποτε θα με εξυπηρετούσε αφάνταστα να την περνώ μαζί μου . το άλλο θέμα είναι πως το desktop σπίτι μου έχει ήδη αρκετές pci κάρτες και δεν θέλω να το γεμίσω. αν και ο στελάρας μου έδειξε μια pciexpress έκδοση. Πάντως δοκίμασα την m audio ενός φίλου εδώ , και μπορώ να πω από ηχητικής άποψης με εντυπωσίασε και με τι "πεταλιερα" δούλεψε άψογα και από πλευράς ηχογραφήσεις με effe και με amplitube δούλεψε άψογα , όσες creative έχω δοκιμάσει προσθέτανε βόμβο στη ηχογράφηση . το μονο που μένει είναι να την αγοράσω και πάλι ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.