Jump to content

FX53...@?(just for fun)

GoriLLakoS

Recommended Posts

Αφιερωμενο...ξερει αυτος που του το λεω....;)

Ειμαι με μνημες geil κ 2.85vdimm μονο...2-4-4-6 δηλαδη transexual timmings...

Ειναι μονο max screenshot...ολα τα αλλα με αλλες μνημες σε λιγο καιρο...μην τα θελετε κ ολα δικα σας...:p

post-634-1416071577,0197_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από jax7480

Ασε τις πιπες και δωσε ενα Super Pi.

Καταφωνη...μπουχαχαχα...ποιο pi ρε??Θες να δεις 29αρι με σουπερ σκατα μνημες??δεν σου δειχνω τετοια χαλια...δεν εχω μνημες...στειλε μου ενα ζευγαρι tccd κ θα σου δειξω...ειναι ρεζιλι...αφου ο τιτλος λεει just for fun...σε λιγο καιρο θα δειξω το σοβαρο back up μου....χαχαχα

Κ η CPU....στην οποια ξανακολλησε ο hipro5 καινουριο ποδαρακι κ μολις μου την εδωσε εψαχνα να βρω ποιο ηταν το χαλασμενο στην κυριολεξια.....Γιωργο εισαι θεος...1000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...!Θα σε πατησω κατω σε λιγο καιρο ομως....:devil: :D

post-634-1416071577,2369_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από jax7480

Ωραιος Bill, αν και μισο χρονο καθυστερημενος.

Well done!!

Oχι ρε γαμωτο...τωρα μου τα χαλας.....ειμαι απο αυτους που οταν τάκουνε δρουνε σωστα.....ριξε μου κανα μπινελικι να ερθω αυριο κ με phase σε vga....:p

Thanks jax....!

;)

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Ασε που του εδωσα 1.85Vcore κ εδινε οπως βλεπεις στην πρωτη φωτο 1,744....!Ρε γαμωτο...πως να κρατησω χαμηλα το vcore.....???Αν δεν δινω ρευμα δεν παει το ατιμο...

Όλα έτσι είναι... αχόρταγα!

Καλή δουλιά αλλα δώσε και κανα pi να έχουμε να χαζέβουμε και ένα σκόρ...

Με Fx στα 3Ghz μόνο 29 βγάζεις??? Τόσο χάλι οι μνήμες?

Αρχική απάντηση από FrOsT

μα με μνημες 2-4-4-7 στα 2,8 εβγαλε οσο εβγαζα στα 2,5 με 2-2-3...

δεν ειναι ετσι ολα αχορταγα....εχεις δει με 1,40Vcore---->FX53@3,5????Ricky&Pedro rules....αν θυμαμαι καλα...

Αρχική απάντηση από FrOsT

τοτε δως του ρευμα!εδω εχω ριξει 1.8 εγω σε winchester με αερα! (ενταξει ηταν 5C αερας ...)βλεπω το εχουμε ριξει ολοι στα μεταμεσονυχτια bench-tests.Εχω κατι μνημουλες που πανε 240κατι σε 2-2-2-5 αν γουσταρεις... :D

Αρχική απάντηση από esdee

τοτε δως του ρευμα!εδω εχω ριξει 1.8 εγω σε winchester με αερα! (ενταξει ηταν 5C αερας ...)βλεπω το εχουμε ριξει ολοι στα μεταμεσονυχτια bench-tests.Εχω κατι μνημουλες που πανε 240κατι σε 2-2-2-5 αν γουσταρεις... :D

Αφού τώρα έχει τις καλήτερες θερμοκρασίες!

Τα ψηλά ρεύματα δεν τα γλητώνω γιατί με κάτι δοκημές που έκανα στα 265 του ανοίγει η όρεξη τρελά! Μην με βάζεις σε πειρασμους με τις μνήμες... έρχετε και εξεταστηκή!

Δώστες στον Βασίλη μήπος και μας δήξει κανα καλό super pi;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.