Jump to content

Χρειάζομαι συμβουλές για RMA

Kaf

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω ένα maxtor και γω σαν καλο παιδι αγορασμένο πριν 1-1.5 χρόνο, ο οποίος τώρα τελευταία άρχισε να κάνει νερά. Έχω κ τα windows στημένα πάνω κ το πρόβλημα γίνεται εντονότερο. Ειναι σαν να σταματάει να γυρνάει... Σαν να χτυπάει ένα πράμα. Ο σκληρός είναι εντός εγγύησης απο την εταιρία (το είδα στο σαιτ). Το πρόβλημα είναι πως δε θυμάμαι απο ποιο κατάστημα τον είχα αγοράσει :091: , ούτε μπορώ να βρώ την αντίστοιχη απόδειξη αγοράς :102: . Ο μόνος(?) τρόπος λοιπόν είναι να τον στείλω εγώ ο ίδιος στη Maxtor. Μόλις κατέβασα το powermax (ειναι απαραίτητο για να κανειs RMA μεσω σιτε). Τι προτείνετε να κάνω? Να τον στείλω? (οχι πως έχω πολλές επιλογές, απλά συμβουλές στο τι να κάνω ζητάω) Κανείς με παρόμοιες εμπειρίες?

Υ.Γ. Ναι το ξέρω πως ήταν μ@@@ία μου να χάσω την απόδειξη κ πως είμαι μεγάλος μ@@κας που ξέχασα ακόμα κ απο που τον αγόρασα, δε χρειάζεται να μου το θυμίσετε :040: :116:

----

edit: πάω να φτιάξω το φλόπι να τρέξω το powermax. brb σε κανα μισάωρο

Το powermax εκανε ελεγχο ? Βρηκε λαθος ?

Αν ναι , πακεταρισε τον οπως πρεπει και στειλτον . Πιστευω οτι τα μεταφορικα θα βγουν 15-20 Ευρω.

Stelaras αν το ήξερες θα έλεγα πως παίζεις με τον πόνο μου :-( Το powermax δεν εχει βγαλει σφάλμα. Έκανα burn in τεστ (έβαλα 60 φορες αλλά βαρέθηκα κ το έκλεισα γύρω στις 20-30). Το advanced test το πέρασε χωρίς λάθη. Είμαι όμως 100% σίγουρος πως φταίει ο σκληρός γτ όποτε τον ζορίζω λίγο κλείνει το πισι κ ξανανοίγει. Θα δω τι άλλο μπορώ να κάνω, προς το παρόν λέω να συνεχίσω να ψάχνω τα αίτια που φρίκαρε το πισι μου. 1 διευκρινιστική ερώτηση, το powermax δουλεύει υπέρ τηs maxtor η δουλεύει αντικειμενικά?

Ελεγξε την τροφοδοσια του . Δοκιμασε με αλλο molex ρευματος ,μηπως αυτο εχει αρχισει και χαλαρωνει . Πολλες φορες τα σιδερακια που εχει μεσα το molex ανοιγουν μετα απο μερικα βαλε-βγαλε .

Επισης , αν χρησιμοποιεις διακλαδωσεις ρευματος , βγαλτες . Τουλαχιστον στους δισκους . Ειναι πολυ πιθανο ,δηλαδη ,το προβλημα σου να προερχεται απο κακια επαφη σε κονεκτορα.

• 2 weeks later...

Eχω το Enermax495AX-VE(W) 485W. Tελικα το πρόβλημα δεν ήταν hardware αλλα (μάλλον) software, αφού μετά το format δεν έκανε ξανά νερά. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως :023:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.