Jump to content

ALL ABOUT ATI DRIVERS

madg1442169081

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 289
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

μολις τους εβαλα.κατα την γνωμη μου κανουν οτι ακριβως γραφεται.

πολυ καλυτερο το Doom3 (OpenGL),το CCC φαινεται βελτιωμενο και το IQ σαφως καλυτερο.

Aξιοσημειωτες διαφορες και για τα Vista εχουν αναφερθει επισης.

οι καλυτεροι της σειρας για μενα.

• 1 month later...

Καλησπέρα,

κατέληξα σε αυτό το forum μετά από πολύ ψάξιμο σχετικά με ένα πρόβλημα που έχω με την κάρτα HIS Excalibur Radeon 9600 Pro (VIVO) 256MB. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος μια έκδοση των Catalyst (ή Omega ή άλλων drivers) οι οποία να λειτουργεί χωρίς προβλήματα με αυτήν την κάρτα.

Το πρόβλημά μου είναι ότι δοκίμασα να παίξω ένα παιχνίδι (SimCity 4 Deluxe) και ο υπολογιστής μετά από λίγο, κάνει reboot μόνος του. Συνειδητοποίησα ότι σε όλα τα παιχνίδια γίνεται το ίδιο. Μετά από πολύ ψάξιμο, βρήκα ότι το πρόβλημα μάλλον ωφείλεται στο SMARTGART, το οποίο δεν λειτουργεί σωστά: το AGP read δεν γίνεται ON με τίποτα, με αποτέλεσμα να έχω απενεργοποιημένο το AGP Texture Acceleration στα diagnostics του DirectX (9.0c).

Το σύστημα είναι σχετικά παλιό:

- ASRock P4 V88+

- Pentium 4 3GHz Prescott

- 1GB RAM (PC3200)

- HIS Excalibur Radeon 9600 Pro (VIVO) 256MB

- Τροφοδοτικό 500W

αλλά πιστεύω ότι δεν δικαιολογείται το να μην μπορώ να παίξω κανένα παιχνίδι, ειδικά το SimiCity που είναι του 2003!

Τί έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής:

- πολλές εκδόσεις των CATALYST drivers (5.0-7.2)

- πολλές εκδόσεις άλλων drivers (DNA, Omega, κτλ.)

- διάφορους drivers της motherboard (VIA 4-in-1: 4.40-4.56, Hyperion Pro: 5.10a-5.11a)

- απενεργοποίηση AGP Fast Writes

- μείωση της AGP απο 8x σε 4x

- ελέγξει όλες τις ρυθμίσεις AGP στο BIOS

- διάφορες εκδόσεις DirectX (από 8.x-9.0c)

- αλλαγή του driver του controller (PCI-to-PCI, VIACPU to AGP, VIA CPU to AGP 2.0/3.0)

- τσεκάρει την RAM με το MemTest

- αλλαγή τροφοδοτικού (με άλλο 500W)

- τσεκ για ιούς

- και φυσικά άπειρα format

δυστυχώς χωρίς καμμία επιτυχία.

Θα εκτιμούσα πολύ κάποια βοήθεια (και όχι απαραίτητα λύση), ως προς τα εξής:

- Ποιά έκδοση των Catalyst να βάλω;

- Ποιά έκδοση των VIA 4-in-1;

- Κάποιο τρόπο να ενεργοποιήσω το AGP Read στο SMARTGART χωρίς να κρεμάει ο υπολογιστής

- Κάποιο τρόπο να ενεργοποιήσω το AGP Texture Acceleration στα DirectX

Ευχαριστώ και συγγνώμη για το μέγεθος του post.

• 2 weeks later...
Καλησπέρα,

κατέληξα σε αυτό το forum μετά από πολύ ψάξιμο σχετικά με ένα πρόβλημα που έχω με την κάρτα HIS Excalibur Radeon 9600 Pro (VIVO) 256MB. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος μια έκδοση των Catalyst (ή Omega ή άλλων drivers) οι οποία να λειτουργεί χωρίς προβλήματα με αυτήν την κάρτα.

Το πρόβλημά μου είναι ότι δοκίμασα να παίξω ένα παιχνίδι (SimCity 4 Deluxe) και ο υπολογιστής μετά από λίγο, κάνει reboot μόνος του. Συνειδητοποίησα ότι σε όλα τα παιχνίδια γίνεται το ίδιο. Μετά από πολύ ψάξιμο, βρήκα ότι το πρόβλημα μάλλον ωφείλεται στο SMARTGART, το οποίο δεν λειτουργεί σωστά: το AGP read δεν γίνεται ON με τίποτα, με αποτέλεσμα να έχω απενεργοποιημένο το AGP Texture Acceleration στα diagnostics του DirectX (9.0c).

..............................................................................

Ευχαριστώ και συγγνώμη για το μέγεθος του post.

DividedBy0 εχεις ελεγξει τις θερμοκρασιες της κάρτας??καθαρισμα-ξεσκονισμα κλπ??παντως απο θεμα drivers η κάρτα σου υποστηριζεται και απο τους τελευταιους 7,3!

modded 7.3 NGO ATI Optimized Driver v1.7.3

@DividedBy0 δοκιμασε του Omega 4.12beta,ηταν οι μοναδικοι drivers για την σειρα 9χχχ που ηταν γρηγοροι και δεν εκαναν το παραμικρο ακομα και στα νεα παιχνιδια,τους ειχα για αρκετο καιρο μεχρι που αλλαξα vga.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.