Jump to content

ALL ABOUT ATI DRIVERS

madg1442169081

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

εμενα guyz με τους 6.4(οι πρωτοι κιολας που δοκιμαζω μιας κ τωρα πηρα την καρτουλα-μπορει ναναι δλδ κ η καρτα) δεν ανεβαινουν καθολου οι μνημες..κατευθειαν artifacts....δλδ το ccc μου βρισκει max o/c απο 625/750--> 690/760(με 3dmark05 9500 apo 9100@stock), κ οντως αν παω λιγο νανεβασω 1 απτα 2 κατευθειαν αρτιφακτς.ακομα κιαν ανεβασω λιγο ταση με το overclocker.exe.καλα το ati tool βγαζει αρτιφακτς ακομα κ στα στοκ ρολογια...

κατι οφ τοπικ: το catalyst AI κ το adaptive AA ταχετε οn?εννοω αξιζουν τον κοπο?το 1ο για more performance κ το 2ο για better quality..

κατι οφ τοπικ: το catalyst AI κ το adaptive AA ταχετε οn?εννοω αξιζουν τον κοπο?το 1ο για more performance κ το 2ο για better quality..

Το catalyst AI το έχω πάντα on στο Advanced.

Αν δω τίποτα παράξενο σε είτε σε textures, είτε σε AA, είτε σε AF θα το κατεβάσω ή θα το κάνω off. Για να δω αν φταίει αυτό αλλιώς πάντα on γιατί κερδίζεις ελάχιστη ταχύτητα χωρίς μείωση σε οπτική ποιότητα.

Το Advanved AA, ρίχνει υπερβολικά την ταχύτητα σε κάποιες σκηνές ή μπορεί να μην γίνει και τίποτα.

Αυτό εξαρτάται απτό πόσο πολλή θα χρειαστεί να δουλέψει στην εκάστοτε σκηνή.

Για παράδειγμα, σε μια σκηνή με πολλή βλάστηση, θα δουλέψει πάρα πολλή κι αυτό γιατί βάζει AA σε ακμές textures ή σε ημιδιάφανα textures. Τα φυτά κυρίως δεν είναι παρά επίπεδα ημιδιάφανα textures.

Σε μια σκηνή μέσα σε ένα δωμάτιο για παράδειγμα μπορεί να μην χρειαστεί καθόλου.

Και πάει λέγοντας.

Οπότε εξαρτάται πάντα απ' τις σκηνές.

Και επειδή δεν μπορείς να παίζεις ένα παιχνίδι και την μία να σέρνεται επειδή δείχνει δάση και την αλλη να πηγαίνει τέλεια απλά επειδή η σκηνή δεν έχει τίποτα, τότε προτείνω off

θα πας programm control -> programs και θα βάλεις σε όλα allow στο πρόγραμμα CLI application
.....

MUL sorry για την καθυστέρηση να απαντήσω αλλά εκεί που είχα πάει δεν είχα διαδύκτιο για δύο εβδομάδες ευχαριστώ πάντως πάρα πολύ.

• 2 weeks later...

Πρέπει να βγουν γρήγορα, ώστε να καλύψουν τους χρήστες με τα προβληματάκια των 6.4

• 2 weeks later...

ρε παιδουκλες , καταφερε κανεις απο εσας να κανει install -> Win2k3 και να δει με τη μια τα WDM?

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Παιδες εχω την x700 αλλα με Ωgega μου βγαζει artifacts χωρίς να εχω κάνει oc.

και με παλιούς ΑΤΙ το ιδιο Ποιους λέτε να βάλω???

Ξεχασα το ιδιο συμβαίνει και σε 2ο pc πάλι με X700 ???

Γιαννη,για να περασεις τους καινουριους drivers (οποιοι κι αν ειναι)ακολουθεις την ''σωστη'' διαδικασια?(απεγκατασταση_safe mode_driver cleaner_απεγκατασταση συσκευης απο device manager_restart_εγκατασταση νεων)

το αλλο που σκεφτομαι ειναι οι θερμοκρασιες,μπορεις να τις παρακολουθησεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.