Jump to content

ALL ABOUT ATI DRIVERS

madg1442169081

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

δοκιμασα ολα τα 3d (bench και games) ολα κανονικα εδω.το μονο στραβο που προσεξα ειναι κατα το startup των win,γεμιζει η οθονη με κατι ασπρα κοκκινα κατι....λολ σαν artifacts!

δοκιμασα ολα τα 3d (bench και games) ολα κανονικα εδω.το μονο στραβο που προσεξα ειναι κατα το startup των win,γεμιζει η οθονη με κατι ασπρα κοκκινα κατι....λολ σαν artifacts!

Αυτο ειναι το 1ο συμπτωμα .

Το atitool δειχνει να μη συνεργαζεται με τους 6.4 ... Το εχεις δοκιμασει ?

Και οτι ημουν ετοιμος να τους βαλω...παλι καλα.Λεει οτι πεταει πολλα αρτιφακτς γενικα και στα παραθυρα και στα παιχνιδια.Εν αναμονη διορθωσης?

Και οτι ημουν ετοιμος να τους βαλω...παλι καλα.Λεει οτι πεταει πολλα αρτιφακτς γενικα και στα παραθυρα και στα παιχνιδια.Εν αναμονη διορθωσης?

εμενα παντως στα παιχνιδια ειναι μια χαρα,και διορθωθηκε και ενα προβληματακι με το myst v,οποτε ειμαι οκ :)

Ρε παιδιά ένα ερώτημα γιατί μετά από μια περίοδο και μετά το ati catalist control center αρνείται να ανοίξει. Ενώ στην αρχή όλα καλά μετά 'χερέτα μου τον πλάτανο με τα πλατιά τα φύλλα' αυτό μου στμβαίνει και στον σταθερό και στον φορητό που έχω τους αντίστοιχους drivers.Συμβαίνει μόνο σ' εμένα τι παίζετε ξέρει κανείς.

Ρε παιδιά ένα ερώτημα γιατί μετά από μια περίοδο και μετά το ati catalist control center αρνείται να ανοίξει. Ενώ στην αρχή όλα καλά μετά 'χερέτα μου τον πλάτανο με τα πλατιά τα φύλλα' αυτό μου στμβαίνει και στον σταθερό και στον φορητό που έχω τους αντίστοιχους drivers.Συμβαίνει μόνο σ' εμένα τι παίζετε ξέρει κανείς.

μου εχει συμβει και μενα αυτο που περιγραφεις,τελικα ηθελε ρυθμιση το zone alarm :Ρ

Για κάντο πιο λιανό αν μπορείς γιατί και εγώ το zone έχω και τρέχει από πίσω ευχαριστώ πάντως για την υπόδειξη

θα πας programm control -> programs και θα βάλεις σε όλα allow στο πρόγραμμα CLI application

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.