Jump to content

ALL ABOUT ATI DRIVERS

madg1442169081

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Όντος και μάλιστα με την .νετ 2 δεν πετάει error αλλά κολλάει . Με την 1.1 είναι που δουλεύει καλά . Τι να κάνουμε ?? Τόσα χρόνια με NVIDIA είχαμε συνηθίσει σε απλές καταστάσεις

• 2 weeks later...
δεν ειδα διαφορα, ακριβως τα ιδια πραγματα.εσεις????

Ενα φιλαρακι μου ειπε οτι στην Χ1900ΧΤΧ εχει αυξηση 500+ marks στο 3dmark05 .

πολυ καλο up το 500+ :) θα ξαναδοκιμασω μηπως κανω κατι λαθος....και προσεξα κιολας πως το ccc αρνειται να ανοιξει.......σιγουρα κατι μου πηγε στραβα!

πολυ καλο up το 500+ :) θα ξαναδοκιμασω μηπως κανω κατι λαθος....και προσεξα κιολας πως το ccc αρνειται να ανοιξει.......σιγουρα κατι μου πηγε στραβα!

Υποψιν οτι αυτο το 500+ ειναι με dual core . Μηπως εκαναν εκει καποια βελτιωση ?

Απτους 6.2 στους 6.3 δεν είδα απολύτως καμιά διαφορά στα 3dmark05 και 06.

Τώρα, πώς το παιδί είδε 500 πόντους μου φαίνεται λιγάκι παράξενο. :101:

Δηλαδή τι βγάζει τελικό σκορ?

Απο τους 6.2 ειδε βελτιωση?Γιατι εγω ειδα 400 απο τους 6.1 στους 6.2.τους 6.3 ακομα δεν τους περασα ο αχρηστος

Ναι . Απο τους 6.2 στους 6.3 .

stelara μαλλον κατι παιζει με τον 2πυρηνο που λεγαμε πιο πανω!και γω στα ιδια ειμαι με τους 6.2 ,οχι οτι πειραζει αλλα λεμε :)

stelara μαλλον κατι παιζει με τον 2πυρηνο που λεγαμε πιο πανω!και γω στα ιδια ειμαι με τους 6.2 ,οχι οτι πειραζει αλλα λεμε :)

Ισως ...

Οταν θα κανω το επομενο restart στο δικο μου :p , θα παρω μερικες μετρησεις για να δω τι γινεται .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.