Jump to content

ALL ABOUT ATI DRIVERS

madg1442169081

Recommended Posts

Αυτό έκανα και μου φαίνεται περίεργο που γραφει 8.12 αντί 9.1

Σίγουρα κατέβασες τους 9.1; Γιατί στην αρχή το link ενώ έλεγε 9.1 παρέπεμπε στους 8.12... μετά το διόρθωσαν...

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply
Σίγουρα κατέβασες τους 9.1; Γιατί στην αρχή το link ενώ έλεγε 9.1 παρέπεμπε στους 8.12... μετά το διόρθωσαν...

Ναι είμαι σίγουρος το ξανακοίταξα πάλι.

τελοσπάντων μετά από 3 απανωτές εγκαταστάσεις τα πήρε τελικά.

Αυτό που με τρόμαξε μόλις είναι ότι έβγαλε μερικά κοψίματα κάτι σαν artifacts στο login.

Θα έχει πολύ πλακα αν δεν αντέχει το μικρό Ο/C.

biller βγάλε αυτόν τον catalyst.. αυτό το καμουφλαρισμένο malware της ATI... αυτή την ασθένεια.. δε παλεύεται.

Ρε συ βρήκες κάτι η πλακα μας κανεις???????????

Ρε συ βρήκες κάτι η πλακα μας κανεις???????????

Malware ειρωνικά το είπα, όχι πως έχει ιό.. προς θεού :p

Απλά δεν είναι τίποτα παρά παίδεμα αν δε το θες για multi-vga set up ή κάτι τέτοιο.

Έχω ένα θεματάκι με τους τελευταίος drivers και ενώ περίμενα με τους καινούριους 9.1 να φύγει τελικά, δεν έγινε τίποτα.

Αφαιρώ από add remove programms τους drivers και μετά από safe mode τρέχω driver swipper για να εξαφανίσω και ό,τι έχει απομείνει.

Κάνω Install τους 9.1 και ενώ εγκαθιστούνται κανονικά, δε βγαίνει καθόλου το εικονίδιο του CCC στο system tray.

Από το start menu όταν το τρέχω, δε γίνεται τίποτα.Ούτε φορτώνει το CCC ούτε όμως βγάζει και κάποιο error.

Καμιά ιδέα?

εχω τους 8.12, τους παιρνάω απο πανω τους 9.1 ή καθαρη εγκατασταση?

που θα δουμε διαφορες με τους καινουργιους drivers?

Έχω ένα θεματάκι με τους τελευταίος drivers και ενώ περίμενα με τους καινούριους 9.1 να φύγει τελικά, δεν έγινε τίποτα.

Αφαιρώ από add remove programms τους drivers και μετά από safe mode τρέχω driver swipper για να εξαφανίσω και ό,τι έχει απομείνει.

Κάνω Install τους 9.1 και ενώ εγκαθιστούνται κανονικά, δε βγαίνει καθόλου το εικονίδιο του CCC στο system tray.

Από το start menu όταν το τρέχω, δε γίνεται τίποτα.Ούτε φορτώνει το CCC ούτε όμως βγάζει και κάποιο error.

Καμιά ιδέα?

Για ρίξε μια ματια στο "start/run/msconfig/startup" μπας και το είχες ξεμαρκάρει στο παρελθόν

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

9.4 Για τα "7". Σε αντιθεση με τους προηγουμενους 9.4 προσθετουν και την λειτουργεια Hydravision καθως επισης και HD Audio drivers.

Τους κατεβασα εχθες και η εγκατασταση λειτουργησε αψογα χωρις το παραμικρο. Πιθανον να κανει και για Σ-Βιστα αλλα δεν το δοκιμασα.

Display Driver

ATI WDM Integrated Driver

Catalyst Control Center (English Language Only)

98.7MB 8.612 5/5/2009

-----------------------------------------------------------------------

I just grabbed and installed the drivers from SoftPedia.com. Although they are still the 9.4 version drivers, the version for the CCC is from late April.

Here's a snippet from the site:

With the announcement, AMD also said that a full unified WHQL-certified driver for both Windows Vista and Windows 7 was scheduled to become available later this month, with the release of the ATI Catalyst 9.5 set of drivers. However, before the release of ATI Catalyst 9.5, users can download the WHQL-certified graphics drivers for Windows 7 right here on Softpedia, following the links below:

Download link http://news.softpedia.com/news/Download-ATI-WHQL-Certified-Graphics-Driver-8-612-for-Windows-7-110849.shtml

Source: http://rage3d.com/board/showthread.php?t=33945218

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Σε μενα δουλευουν αψογα σε 4890,τους περασα ξερα πανω απο τους 9,5.Δοκιμασε να βγαλεις τους παλιους πρωτα και μετα περνα τους 9,6.

• 2 months later...

Έχω πρόβλημα με το CCC των 9.9.

Πέρασα πάνω από τους 9.6 τους drivers και δεν φόρτωνε μετά το νέο CCC, χωρίς να βγάζει κάποιο error ή κάτι άλλο.Πήγα και μέσα στα properties και η καρτέλα του CCC δεν εμφανίζεται καν.

Δοκίμασα πλήρη απεγκατάσταση όλων των drivers+CCC ή μόνο του CCC και με driver sweeper, αλλά το πρόβλημα δε λύθηκε.

Καμιά πρόταση?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.