Jump to content

ALL ABOUT ATI DRIVERS

madg1442169081

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Nαι, από εκεί τα βλέπω.....Άλλο λέω ότι το 8.12 ππου λένε είναι για τους Catalyst ή για τους drivers;

Έβαλα 8.12. BSOD και δε bootάρει με τίποτα. Θα δοκιμάσω να μετονομάσω το win32k.sys που σκάει σε κάτι άλλο για να δημιουργηθεί καινούριο με την ελπίδα να δουλέψει.

WinXP x64.

Όσοι είστε με XP x64 μην περάσετε 8.12.

Θέλει clean με Driver Cleaner Pro από Safe Mode, install τους 8.11 και πάλι δε δουλεύει το CCC (Κι άλλο χρήστη βρήκα με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα)

εγω τι να σας πω περασα τους 8.12 απο sapphire σε vista64 και μια χαρα δουλευουνε.Να περασω πάλι τους παλιους?Ενας τομεας που μου λυπει η nvidia(oi drivers)...:022:

Εβαλα προχειρα (ραντεβου με τη γυναικα...) πανω τους 8.12 και μου φανηκαν οκ!Τωρα εντυπωσεις απο αυριο...!

Edit:Τους πηρα απο το official site.

εγω παντος need for speed undercover και left for dead που επαιξα μια χαρα παει οπως και πριν.Αν κάποιος βρει κανενα προβλημα ας μασ το πει να βάλουμε τουσ παλιους

εγω παντος need for speed undercover και left for dead που επαιξα μια χαρα παει οπως και πριν.Αν κάποιος βρει κανενα προβλημα ας μασ το πει να βάλουμε τουσ παλιους

Μιλούσα για XP 64.

Μιλούσα για XP 64.

Το ξέρω οτι μίλαγες για τα χp απλα εγω είπα οτι τους έβαλα σε vista64 και πανε καλα.Απλα αμα κάποιος δει κανα προβλημα για vista ασ μασ πει

• 1 month later...
Απο τους 8.7 και μετα ουτε restart ουτε unistall χρειαζεται. Απλα τους περανας απο πανω και εισαι οκ.

Αυτό έκανα και μου φαίνεται περίεργο που γραφει 8.12 αντί 9.1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.