Jump to content

ALL ABOUT ATI DRIVERS

madg1442169081

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Οχι τπτ απο τα 2 απλα να μην ειναι εντελως χαλια και εχουν conflict's.

Ειμαι στρατο και ψαχνω καρτα.....

Οι 8.5 είναι ΟΚ, και διορθώνουν ένα σωρό λάθη, βλ release notes που έχει το PDF.

Ελέγχω σε καθημερινή βάση το site της AMD, Και στο blog μου(dominator) μόλις βγαίνει driver το ενημερώνω αμέσος :p

BTW το bug στα vista με τη μπλέ οθόνη και τους 790/SB600 AHCI drivers το έχει δει κανείς αν έχει διορθωθεί; κάθε φορά έκανα uncheck την επιλογή για τους chipset drivers.

Επίσης στα vista SP1 έχουν διορθώσει το error στο inf αρχείο κατα την διάρκεια της εγκατάστασης; όποιος έχει ας κάνει το κόπο να μας πεί.

Chipset drivers δεν αλλάζουν συχνά, οπότε το 2ο δεν είναι τόσο ανησυχητικό.

Υ.Γ. Δεν έχω τώρα εγκατεστημένα τα vista για να δώ αν έχουν διορθωθεί τα 2 λάθη :( σε XP SP3 32Bit όλα ΟΚ!

OI 8,5 είναι πιο κάτω σε επιδόσεις από τους προηγούμενους. Ελάχιστα βέβαια..

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Δεν ξέρω αν έχει ήδη ειπωθεί, αλλά..

Wasting no time to improve their latest products, AMD has released a Hotfix for the Radeon 4800 series, which means both the HD 4850 and the yet-to-be-released HD 4870.

Here's what they had to say:

"This Hotfix improves overall performance and stability. The Hotfix includes the Display Driver and Catalyst Control Center."

To download the Hotfix Driver, please click on the links below:

Radeon HD 4800 Series Hotfix for Windows XP (32-bit and 64-bit included)

Radeon HD 4800 Series Hotfix for Windows Vista (32-bit and 64-bit included)

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Καλησπέρα σας,

Έχω ένα φορητό Acer με ATI mobility radeon x700.

Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει γιατι χρειάζεται update στους drivers και πραγματικά έχω χαθεί. Στο site της ΑΤΙ δε γράφει τον φορητό μου. Τι θα μπορούσα να κάνω?

Ευχαριστώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.