Jump to content

ALL ABOUT ATI DRIVERS

madg1442169081

Recommended Posts

Ναι οι καρτες ειναι 3 X700 . Saphire Hercules και Club3D

μονο η Hercules δεν βγαζει artifacts

Το παιχνιδι που παιζω ειναι το AOE-3 και τα artifacts εμφανίζονται περίπου 1 ώρα μετα απο full game. Η saphire που ειναι στο δικό μου pc δεν εχει ψυχτράκια στις μνήμες όπως η Hercules γι' αυτό δεν την εχω κάνει κθόλου OC.

Θερμοκρασίες πως μπορώ να δω???

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply
θερμοκρασιες βλεπεις ειτε απο το ccc ή με το ati tool http://www.techpowerup.com/atitool/

Ευχαριστώ παλικαρι

Θα κατεβάσω το ATI tool Στο ccc δεν εμφανίζει επιλογή ATI Overdrive στο tree

σε advance view φυσικά

• 3 weeks later...

Σίγουρα δεν έιναι κάτι τυχάιο έτσι??( Ετρεξες 2+ φορες για να επικυρώσεις το αποτέλεσμα??)

• 3 weeks later...

Και άμα δεν κάνω λάθος,οι συγκεκριμένοι drivers δίνουν ποιό πολύ βάση σε κάρτες με 256Μb μνήμη..

Ρε παιδια με τους τελευταιους οδηγους δεν μου δουλευει το ατιτουλ.

Δεν αναγνωριζει την καρτα μου.Ουτε με τους 6.6 ουτε με τους 6.7

Εμένα με τους 6,7 δουλέυει το 0,25 βετα 15 αλλά με τους χρονισμούς (324/189 @ 424/220) έχω περίσσότερα artifacts σε σχέση με τους 6,6 ( ουσιαστικά θα πρέπει να την ρίξω στους αρχικούς χρονισμούς για να μην εχω έστω και ένα. Το κουφό είναι οτι με πιο παλιους driver ανέβενα πιο πολύ (324/189 @ 460/230) ...τί γίνεται ρε γμτ..??

και μενα με τους 6.8 το Ati tool τρελαθηκε! δεν κλοκαρει πλεον.Επισης απο bug στις πληροφοριες του ccc λεει οτι εχω το πακετο 6.7 ακομη ελεος!

Πω..πω..παιδίά με τους 6,7 έχω σοβαρό πρόβλημα..απο την στιγμή που δίνω έστω και 20 mhz παραπάνω το σύστημα κρασάρει..(μετα απο ώρα πίεσης με 3d game )Εσείς έχετε προβλήματα..Οι 6,8 τι λένε??

• 3 weeks later...
ποια είναι η σωστή διαδικασία για να αντικαταστήσουμε τους drivers της κάρτας?

καλως ηρθες Βαγγελη :) μια σελιδα πισω και το βρηκες!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.