currenter Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2006 παίδες καλησπέρα!! έχω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα....αγόρασα πρόσφατος από κάποιο e-market μια μητρική ga 7η400 προ 2 rev 2 με Athlon XP 3200. είχα στην κατοχή μου έναν Athlon XP 2400 με ’σους a7v8x.το πρόβλημα είναι ότι αγορ’ζοντας 2 μνήμες kingston 512mb 400mhz δεν υποστηριζόταν από ga.έπρεπε να κ’νω update το βίος. έκανα update από βίος utility αλλά με rev 1 update. το pc τα κακάρωσε!! δεν ξεκινά!!τι να κάνω... floppy δεν διαβάζει...δεν ανοίγει καθόλου η οθόνη!! σας παρακαλώ help με...τραβιέμαι 1,5 μηνα τώρα...σας ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Φεβρουάριος 10, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 κοιτα αν εχει dual bios επειδη το εχουν αυτο οι gigabyte! την ωρα που ξεκινας πατα F9 για το bios recovery! δεν το εχω δοκιμασει αλλα νομιζω οτι σε βγαζει στο βοηθητικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Φεβρουάριος 10, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 Η μητρική σου έχει dual bios. Διάβασε στο manual πως "γυρίζεις" στο 2ο και είσαι οκ.Υ.Γ. Στο forum γράφουμε μόνο Ελληνικά και όχι greeklish. Link to comment Share on other sites More sharing options...
currenter Φεβρουάριος 10, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 ΕΧΕΙ DUAL BIOS.ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟ ΒΙΟΣ UPDATE ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ CHECKSUM ERROR ΟΠΟΤΕ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΙΝ BIOS Κ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ.Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΙΝ BIOS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.