Jump to content

6.2 Catalyst ATI Drivers

Stelaras

Recommended Posts

επειδή έχω πολυυυυυ καιρό να κατεβάσω drivers της ATI, με control panel δε βγαίνουν πια? θέλω δε θέλω πρέπει να βάλω το framework?

Πολυ καλη ιδεα ,κατι σαν το αντιστοιχο των nvidia.Necrodemon που εισαι?

Εγω το εχω ξαναπροτεινει και πιο παλια αλλα....

Δυστυχώς έχω την ATI X700 radeon mobility και με το tool που δίνουν βγάζει ότι δεν είναι συμβατή για το laptop, υπάρχει άλλη λύση;

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showpost.php?p=180603&postcount=4

panoc, οι omega ειναι στο 6.1. Οπου να ναι θα βγει και 6.2

Γιατι να βιαζεσαι και να βαλεις ΑΤΙ?

Γιατι να μην υπαρχει ενα sticky με ολους τους ΑΤΙ drivers?

Αυτη ηταν η πρωτη σκεψη μου .

Ποιος θελει να ξεκινησει ενα thread και να αναλαβει να το ενημερωνει ? Με drivers , modded drivers , αλλα και με χρησιμα utilities για ATI ??????

Αυτη ηταν η πρωτη σκεψη μου .

Ποιος θελει να ξεκινησει ενα thread και να αναλαβει να το ενημερωνει ? Με drivers , modded drivers , αλλα και με χρησιμα utilities για ATI ??????

Eιχαμε και αυτα αλλα δεν ξερω τι απεγινε ο tefra

All Official And Modded Graphics Card's Drivers

All About Modded Catalyst - Μέρος Δεύτερο

Ειχαν πολυ δουλεια, αξιζει να τα συνεχισει καποιος

Ειχαν πολυ δουλεια, αξιζει να τα συνεχισει καποιος

Το καλύτερο ειναι να γίνει ενα merge ότι εχει σχεση με ΑΤΙ drivers, γιατι ειναι κατι που λειπει απο το forum και το εχω πει 2-3 φορες.

Θα το αναλαμβανα ευχαρίστως εγω γιατι εχω τρελα με τους drivers αλλά τη Δευτερα παρουσιάζομαι στο στρατό (αν και ειναι μερικα χιλιομετρα μονο απο το σπιτι μου) και θα ειμαι αρκετες μερες χωρις εξοδο και χωρις υπολογιστή.

Μια ερωτησουλα.Η αρχικη ασχημη αποδοση της ati x1800xl εχει φτιαξει με τελευταιους οδηγους?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.