leros2004 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2006 Καλημέρα σε όλους, ενω έπαιζα fifa η οθόνη μου άρχισε να εμφανίζει παράξενα τετράγωνα.Δεν έδωσα σημασία και συνέχισα να παίζω ακάθεκτος.Κλέινω το fifa όλα καλά, κλείνω το pc ανοίγω την επόμενη μέρα και απο τότε η επιφάνεια εμφανίζεται πιο θολή και το χειρότερο όλα απεικονίζονται με είδωλο στην δεξιά τους πλευρά.Τα ίδια και στα παιχνίδια.Εγκατάσταση απεγκατάσταση driver τα ίδια ακόμα και χωρις drivers.Μόνο σε 1 restart που έκανα επανείλθαν αλλα μετα πάλι τα ίδια.Που και που πετάει μπλε οθόνη οτι κάποια συσκευη δεν δουλεύει σωστά και με τα ακαταλαβίστικα νούμερα και γράμματα.Το συμβάν έγινε πρώτη φορά μετα απο την επιλογη auto overclock στο μενου της nvidia.Ενοειται οτι έχει απενεργοποιηθεί απ οτότε...Λέςτε να τα έπαιξε η κάρτα γραφικών?Η υποπτη κάρτα είναι μια gigabyte 6600gt 128mb agp.Πάνω στην ΄ωρα που περιμένω την καινούργια μου οθόνη (20αρα )θα μείνω χωρίς κάρτα????
leros2004 Φεβρουάριος 10, 2006 Author #3 Φεβρουάριος 10, 2006 στο bios κοιταξες τη θεροκρασια του επεξεργαστη?Παίζει ρόλο η θερμοκρασία του επεξεργαστη στην απεικόνιση??ι
KostasThLB Φεβρουάριος 10, 2006 #4 Φεβρουάριος 10, 2006 Παίζει ρόλο η θερμοκρασία του επεξεργαστη στην απεικόνιση??ι Όταν κάτι δεν πάει καλά, πολλές φορές το πρόβλημα και η λύση είναι στο πιό (φαινομενικα) άσχετο εξάρτημα. Μερικές ακόμη ενέργειες που μπορείς να κάνεις είναι α) μπες στα Windows σε safe mode. Τα προβλήματα εμφανίζονται πάλι; β) έλεγξε την οθόνη σε άλλο PC γ) έλεγξε την κάρτα σε άλλο PC (που να έχει και αυτό nvidia για να μην εγκαθιστάς οδηγούς) δ) Επανέφερε το BIOS στις "SAFE" ρυθμίσεις ε) η λίστα συνεχίζεται :101:
leros2004 Φεβρουάριος 13, 2006 Author #5 Φεβρουάριος 13, 2006 Παιδιά ευχαριστώ το πρόβλημα λύθηκε εκει που ετοιμαζόμουν να βάλω άλλο δίσκο επάνω με καινουργια winPs:Τα βήματα α,β είχαν ήδη γίνει
leros2004 Φεβρουάριος 13, 2006 Author #7 Φεβρουάριος 13, 2006 Τελικα δεν καταλαβα τι εφταιγε...Γιατι εγώ κατάλαβα νομίζεις?Ξαφνικά έφτιαξε απο μόνο του,εγω το μόνο που έκανα είναι να την βγάλω κανα 2 φορές απο το agp και να δοκιμάσω 5-6 διαφορετικούς drivers.Εκει που ψιλοχάρηκα γιατι θα την επέστρεφα και θα έπαιρνα κάτι καλύτερο στα λεφτα που αγόρασα αυτή έφτιαξε η καταραμένη :067:
mefistofelis Φεβρουάριος 14, 2006 #8 Φεβρουάριος 14, 2006 Στο λεω γιατι και εμενα μου εκανε κατι τετοιες αναλαμπες με μεσοδιαστηματα κανονικης λειτουργιας πριν τα κακαρωσει τελειως
KostasThLB Φεβρουάριος 14, 2006 #9 Φεβρουάριος 14, 2006 looooooool... :082: Του 'κανες την καρδιά περιβόλι Μητσοτάκη :040:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.