A-L-I-V-E Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2006 Πήρα πρόσφατα τις geil της υπογραφής μου και ακόμα πειραματίζομαι με διάφορους συνδιασμούς... έβαλα ένα σενσοράκι από τη μέσα μεριά της ψύκτρας ανάμεσα από δυο τσιπάκια, στη μνήμη που βρίσκεται στο πρώτο dimm και είδα ότι στα 3,6V (260+@2-2-2-5-1T) η θερμοκρασία παίζει από 34 βαθμούς σε idle κατασταση μέχρι 49 βαθμούς στο (long) memory test του s&m... είναι ασφαλές με αυτές τις θερμοκρασίες να αφήσω τις μνήμες στα 3,6V για ένα συνδιασμό του στύλ 260x10; Ποιά είναι κατά τη γνώμη σας επικίνδυνη θερμοκρασία για τις μνήμες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg1442169081 Φεβρουάριος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2006 νομιζω 49 c ειναι πολυ,οπως και να χει ενα ανεμιστηρι να τις χτυπαει δεν ειναι κακο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Φεβρουάριος 9, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2006 Πήρα πρόσφατα τις geil της υπογραφής μου και ακόμα πειραματίζομαι με διάφορους συνδιασμούς... έβαλα ένα σενσοράκι από τη μέσα μεριά της ψύκτρας ανάμεσα από δυο τσιπάκια, στη μνήμη που βρίσκεται στο πρώτο dimm και είδα ότι στα 3,6V (260+@2-2-2-5-1T) η θερμοκρασία παίζει από 34 βαθμούς σε idle κατασταση μέχρι 49 βαθμούς στο (long) memory test του s&m... είναι ασφαλές με αυτές τις θερμοκρασίες να αφήσω τις μνήμες στα 3,6V για ένα συνδιασμό του στύλ 260x10; Ποιά είναι κατά τη γνώμη σας επικίνδυνη θερμοκρασία για τις μνήμες;Επειδη και εγω εχω βαλει σενσορα στις Mushkin ΒΗ6 ... Η θερμοκρασια που εχεις ειναι φυσιολογικη για 3.6V.Ανεμιστηρες τους εχεις βαλει επανω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A-L-I-V-E Φεβρουάριος 9, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2006 Ανεμιστήρα δεν έχω βάλει ακόμα αλλά τις φυσάει κατά κάποιο τρόπο ο tornado που έχω πάνω στην xp90c... Εσύ σε τι ρεύματα θα τις δούλευες για καθημερινή χρήση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Φεβρουάριος 9, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2006 Μιλαμε γι'αυτες τις μνημες ??? http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=72Η geil τις δινει μεχρι 2.85V . Μου φαινεται πως τις ζοριζεις πολυ .Τι chip εχουν αυτες ? UTT ή νεας φουρνιας BH5 ??Βαλε οπωσδηποτε 1-2 ανεμιστηρες 80αρηδες να ριχνουν επανω στις μνημες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A-L-I-V-E Φεβρουάριος 9, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2006 Αυτές είναι οι μνήμες... τώρα όσον αφορά τα chip μακάρι να ήξερα. Θα βάλω να φυσάει πάνω τους ένας enermax 90mm αλλά ψάχνω να βρω τρόπο να τον στηρίξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Φεβρουάριος 9, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2006 Αυτές είναι οι μνήμες... τώρα όσον αφορά τα chip μακάρι να ήξερα. Θα βάλω να φυσάει πάνω τους ένας enermax 90mm αλλά ψάχνω να βρω τρόπο να τον στηρίξω...Τοποθετησε τον πανω απο την ψυκτρα του CPU . Εναλλακτικα με δεματικα πανω στο κουτι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
A-L-I-V-E Φεβρουάριος 10, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 Τοποθετήθηκε και ο enermax στις μνήμες, έπεσε και η θερμοκρασία με τις ίδιες ρυθμίσεις 4-5 βαθμούς κάτω... και ξεκινήσαμε τις δοκιμές. Πρώτα αποτελέσματα έχω ποστάρει στην κατηγορία BENCHMARKING - ΚΟΝΤΡΕΣ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.