Jump to content

Θερμοκρασίες μνημών...

A-L-I-V-E

Recommended Posts

Πήρα πρόσφατα τις geil της υπογραφής μου και ακόμα πειραματίζομαι με διάφορους συνδιασμούς... έβαλα ένα σενσοράκι από τη μέσα μεριά της ψύκτρας ανάμεσα από δυο τσιπάκια, στη μνήμη που βρίσκεται στο πρώτο dimm και είδα ότι στα 3,6V (260+@2-2-2-5-1T) η θερμοκρασία παίζει από 34 βαθμούς σε idle κατασταση μέχρι 49 βαθμούς στο (long) memory test του s&m... είναι ασφαλές με αυτές τις θερμοκρασίες να αφήσω τις μνήμες στα 3,6V για ένα συνδιασμό του στύλ 260x10; Ποιά είναι κατά τη γνώμη σας επικίνδυνη θερμοκρασία για τις μνήμες;

Πήρα πρόσφατα τις geil της υπογραφής μου και ακόμα πειραματίζομαι με διάφορους συνδιασμούς... έβαλα ένα σενσοράκι από τη μέσα μεριά της ψύκτρας ανάμεσα από δυο τσιπάκια, στη μνήμη που βρίσκεται στο πρώτο dimm και είδα ότι στα 3,6V (260+@2-2-2-5-1T) η θερμοκρασία παίζει από 34 βαθμούς σε idle κατασταση μέχρι 49 βαθμούς στο (long) memory test του s&m... είναι ασφαλές με αυτές τις θερμοκρασίες να αφήσω τις μνήμες στα 3,6V για ένα συνδιασμό του στύλ 260x10; Ποιά είναι κατά τη γνώμη σας επικίνδυνη θερμοκρασία για τις μνήμες;

Επειδη και εγω εχω βαλει σενσορα στις Mushkin ΒΗ6 ... Η θερμοκρασια που εχεις ειναι φυσιολογικη για 3.6V.

Ανεμιστηρες τους εχεις βαλει επανω ?

Μιλαμε γι'αυτες τις μνημες ??? http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=72

Η geil τις δινει μεχρι 2.85V . Μου φαινεται πως τις ζοριζεις πολυ .

Τι chip εχουν αυτες ? UTT ή νεας φουρνιας BH5 ??

Βαλε οπωσδηποτε 1-2 ανεμιστηρες 80αρηδες να ριχνουν επανω στις μνημες !

Αυτές είναι οι μνήμες... τώρα όσον αφορά τα chip μακάρι να ήξερα. Θα βάλω να φυσάει πάνω τους ένας enermax 90mm αλλά ψάχνω να βρω τρόπο να τον στηρίξω...

Τοποθετησε τον πανω απο την ψυκτρα του CPU . Εναλλακτικα με δεματικα πανω στο κουτι .

Τοποθετήθηκε και ο enermax στις μνήμες, έπεσε και η θερμοκρασία με τις ίδιες ρυθμίσεις 4-5 βαθμούς κάτω... και ξεκινήσαμε τις δοκιμές. Πρώτα αποτελέσματα έχω ποστάρει στην κατηγορία BENCHMARKING - ΚΟΝΤΡΕΣ .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.