Jump to content

Aλλη μητρικη

Herc

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω μητρικη με i845G με socket 478.θα ηθελα να βαλω μια μητρικουλα(εως 100 ευρα micro atx,agp),παλι για socket s478,κατα προτιμηση MSI,ASUS αλλα και αλλες προτασεις δεκτες.Ο λογος ειναι οτι αυτη η μητρικη που εχω,δεν εχει καθολου δυνατοτητες overclocking. Eχω στα υπ'οψιν αυτη,καλη ειναι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522377και κατι τελευταιο για να μην κανω φορματ με την αλλαγη μητρικης πρεπει η μητρικη να εχει το ιδιο τσιπ με την προηγουμενη(i845G) η δεν το γλυτωνω με τιποτα.Εαν βαλω i865G υπαρχει τροπος να αποφυγω το φορματ(ειναι εφιαλτης για εμενα).Εαν περασω μονο τους οδηγους του τσιπ λογικα δεν θα δουλεψει.

Αφού έχεις κάρτα γραφικών προτίμησε την ASUS P4P800-E DELUXE.

Γενικά προτείνεται όταν αλλάζεις μητρική να κάνεις μία φρέσκια εγκατάσταση στα windows. Βέβαια θα παίξει. έτσι όπως είπες, με τους drivers. Αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο.

θα ηθελα να βαλω μια μητρικουλα(εως 100 ευρα micro atx,agp),

Δεν πρόκειται να βρεις μητρική Micro-ATX με πολλές επιλογές overclocking έτσι κι αλλιώς.

Αν θές να πας σε Full size Μητρική, αυτή που πρότεινε η sa1901 είναι πολύ καλή.

Αυτή που λες απο το eshop δεν είναι micro itx αλλα mini itx. micro itx θα βρείς μόνο απο την via με ενσοματομένο cpu και θα προωρίζετε για μικρουπολογιστες.

Ενδιαφερομαι για micro atx.Η 3 θυρες pci μου ειναι υπερ αρκετες,αρα θεμα επεκτασιμοτητας δεν υπαρχει,αλλα και δεν θελω να πεταξω και το ακριβο κουτι τις HP (που ειναι για micro atx μητρικες)καθως ειναι ποιοτικο και ομορφο και καθως ο υπολογιστης δουλευει και ως HTPC.

Δεν θελω τις τρελες δυνατοτητες,αλλα τις βασικες ,vdimm,vcore,timings.Αυτη που εχω τωρα δεν παρεχει απολυτως τιποτα.Ειναι κατασκευεις msi αλλα κλειδωμενη,με bios τις compag,και δεν ξερω και κανεναν για voltmod :006: .

Τελικα επελεξα αυτη τη μητρικουλα http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=618 MSI(σαν την καλη νοικοκυρα αυτη ξερω αυτη επιστευομαι).Σιγουρα καλυτερη απο την i845G καθως υποστηριζει AGP8χ &DDR 400 σε σχεση με 4χ και 266.

Τωρα η ερωτηση,επειδη δεν το ξανακανα ειναι ευκολο να αλλαξω(ξεμονταρισμα,μονταρισμα)την cpu η να παω σε τεχνικο και ποιο υλικο μου προτεινετε για θερμοαγωγιμο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.