Jump to content

2 Συνδέσεις γίνονται?

gerogero

Recommended Posts

Θα ήθελα φίλοι μου να σας κάνω μια ερώτηση που με απασχολεί καιρό τώρα.

Έχω δύο υπολογιστές και μία οθόνη μόνο. Μπορώ να βγάλω δύο καλώδια από την οθόνη και να πάει ένα στο κάθε υπολογιστή έτσι ώστε να μπορέσω με κάποιο τρόπο να κάνω εναλλαγή υπολογιστών? Ο ένας είναι ο κεντρικός μου με τα windows και τα πάντα από πλευράς παιχνιδιών , μουσικής κ.τ.λ. ενώ στο άλλο βάζω άλλα λειτουργικά συστήματα όπως linux, pcbsd κ.τ.λ. και θα ήθελα όποτε βαριέμαι στο ένα να πηγαίνω στο άλλο ενώ και τα δύο είναι αναμμένα...:100:

Λοιπόν θα μου προτείνετε κάτι εάν υπάρχει?:006:

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παιδιά. Νομίζω ότι ο duncan με κατάλαβε επί το πλείστον. Δεν ξέρω τί κανουν τα άλλα προγράμματα αλλά δεν θέλω να υπάρχει σχέση λειτουργικών μεταξύ των δύο υπολογιστών διότι ο ένας εκ των δύο είναι καθαρά πειραματικός! Τέλωε πάντων, ακριβώς αυτό που ψάχνω το data switch και φθηνό αλλά το θέμα τώρα είναι που το βρίσκω εδώ στην Αγγλία... Το overclockers δεν το έχει από ότι έψαξα και το pcworld που δεν κοίταξα ακόμη είμαι σίγουρος ότι δεν θα το 'χει γιατί είναι τουλάχιστον 10 φορές ταπεινότερο από το πλαίσιο οπότε και θα στραφώ στην γνωσή σύγκριση τιμών μέσω google. Τέλος πάντων, σας ευχαριστώ όλους και πάλι...:109:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.